26 / 04 / 2024

Abdurrahman Aksöz

Abdurrahman Aksöz

Kentsel dönüşüm çalışmalarına odaklanan Boss Asansör, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. 2015'te yüzde 8 büyüme hedeflerini aştıklarını bildiren Abdurrahman Aksöz, bu yılın ilk çeyreği verilerine bakarak, yıl sonu hedeflerini yakalayacaklarını öngördükler

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

Som Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bekir Aksöz tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğacan Aksöz ve Edip Süreyya Aksöz ortaklığında kuruldu.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Designart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Designart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 TL sermaye bedeli ile Murat Aksöz tarafından kuruldu.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Abdurrahman Aksöz Haberi

Abdurrahman Aksöz

İnşaat sektöründe, dikey yapılaşmanın ivme kazandığını ifade eden Abdurrahman Aksöz, daha çok butik projelerde özel üretim yaptıklarına değindi. Müşteri memnuniyetine öncelik tanıdıklarını anlatan Aksöz, "Ar-Ge çalışmaları ile daha neler yapabiliriz düşüncesi ile hareket ederek, kalite sistemlerinin öngördüğü şekilde hızlı ve zamanında hizmet vermeyi amaçlıyoruz" dedi. 


"Yönetmelikle, asansör bakımına standart getirildi"

 Yurt genelinde hizmet verdiklerini anlatan Abdurrahman Aksöz, kurulumunu yaptıkları asansörlere düzenli periyotlarda bakım yaptıklarını söyledi. Aksöz, 24 Haziran 2014 tarihinde yayımlanan Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği'yle asansör bakımına belli bir standart getirildiğini ifade etti. Yönetmeliğin, bina sorumlularına ayda bir kez asansör bakımını yaptırma zorunluluğu getirdiğini vurgulayan Aksöz, "Asansörü monte eden veya onun yetkili servisinin de periyodik kontrolü yılda bir kez, A Tipi muayene kuruluşlarına yaptırmaları zorunlu hale geldi" diye...