24 / 04 / 2024

Aca Vera Yapı Taahhüt adres 

Aca Vera Yapı Taahhüt adres 

Aca Vera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Özçelik ve Erdoğan Özçelik ortaklığında kuruldu.

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün beğcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Korkmaz tarafından kuruldu.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Vera West Ankara satışta! Yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapımına başlanan Vera West projesinde satışlar başladı. Projede daireler 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yolu yapımına başlandı!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde işçilerin üzerinde çalışacağı platform yapılıyor

Aca Vera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aca Vera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Özçelik ve Erdoğan Özçelik ortaklığında kuruldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Baco Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baco Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Aca tarafından kuruldu. 

TOKİ Esenler projesinin temeli yarın atılıyor!

Esenler’in yıllardır devam eden imar sorununun çözüme kavuşacağı, riskli yapıların kurtarılacağı tarihi günde, Esenler Belediyesi'ne devredilen alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşa edilecek olan konutların temeli atılacak.

Aca Vera Yapı Taahhüt adres  Haberi

Aca Vera Yapı Taahhüt adres 

Aca Vera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Özçelik ve Erdoğan Özçelik ortaklığında kuruldu.

Aca Vera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında açılan her türlü inşaat, hafriyat, kanal, yol teçhizat başkalarına yaptırmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her türlü inşaat taahhüdünde bulunmak ve her türlü inşaat ihalelerine bizzat veya mümessil sıfatıyla iştirak etmek, bizzat veya işbirliği yoluyla üstlenmek, taşeron olarak yapmak veya başkalarına yaptırmak, inşaatlar yapmak, kat karşılığı veya arsa karşılığı inşaat yapmak ve bunların alım satımını yapmak. 3- Her çeşit inşaat malzemelerinin toptan ve perakende alım satımı ve pazarlamasını yapmak, sergi evleri ve satış reyonları açmak. 4-...