19 / 04 / 2024

Acarkent Sitesi ev fiyatları

Acarkent Sitesi ev fiyatları

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Acarlar Mahallesi'nde yer alan Acarkent Sitesi'ndeki  6+1 vasıflı villa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek net yüzde 5 indirim! Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada favori marka günleri kampanyasıyla Philips küçük ev aletlerinde tüm indirimlere ek sepette net yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Hepsiburada küçük ev aletlerinde saatlik büyük indirim başladı! Hepsiburada 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi HepsiBurada saatlik indirim kampanyalarıyla karşımızda. Küçük ev aletlerinde saatlik indirim kapsamında indirimler sizi bekliyor. İşte o ürünler…

Ev sahipleri dikkat! Kiracınız bunu yapıyorsa...

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kiracıların konut sitesi aidatlarını ödememesini yazdı. Peki kiracılar bunu yapıyorsa ev sahibi ne yapabilir? İşte detaylar...

Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı!

İngiltere’nin Everton takımına transfer olan futbolcu Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı...

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon TL'ye villa aldı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Ankara Angora Sitesi'nde müteahhit ve ev sahipleri davalık oldu!

Ankara'da iş ve siyaset dünyasının önde gelen çok sayıda ismine ev sahipliği yapan Angora Sitesi sakinleri, haksız bir icra takibiyle karşılaştı. 172 konut için anlaştıkları firma, ev sahiplerini alacaklı iken borçlu durumuna getirdi.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te ev kiraladı!

Aynı dizide rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in Acarkent’te Acarkent’te ev kiraladı...

Üniversite öğrencilerinin ev sorunu çözülüyor!

Farklı şehirlerden üniversite okumak için geldikleri İstanbul’da başta ev, mobilya, arkadaş bulma gibi çeşitli sıkıntılar yaşayan öğrenciler, akranlarının yaşamını kolaylaştıracak ‘Student’s Home’ adlı web sitesi ve aplikasyonunu hayata geçirdi.

Sarıyer Dragani Sitesi'nde 9.2 milyon liraya icradan satılık 8 ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Uskumruköy Mahallesi 1477 ada, 30 parselde yer alan Sarıyer Dragani Sitesi'ndeki 8 adet villayı 9 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Acarkent Sitesi ev fiyatları Haberi

Acarkent Sitesi ev fiyatları

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Acarlar Mahallesi'nde bulunan Acarkent Sitesi'ndeki  6+1 vasıflı villa icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan villa için 8 milyon 400 bin TL bedel isteniyor. 

Özellikleri: İstanbul İli, Beykoz İlçesi, tapu kayıtlarına Çavuşbaşı mahallinde Acarlar Mahallesi, 6 parsel sayılı 2291280,00 metrekare miktarlı Kat Mülkiyetli taşınmazda 380/615750 arsa paylı, B blok, 655 nolu dubleks villanın tamamı satışa çıkartılmış olup, Beykoz Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 26.06.2018 tarihli imar durum belgesine göre 6 parsel; ‘’İstanbul 3. Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun 15.11.1995 gün ve 7755 sayılı kararı ile tespit edilen Doğal Sit Alanında kalmaktadır. 

Koruma Kurulunun 05.06.1996 gün 8284 sayılı kararı eki 1/25.000 ölçekli sit derecelendirme paftasında 2. derece doğal sit alanı olarak tanımlanmış alanda kalmaktadır. Orman Bakanlığından...