26 / 04 / 2024

ACENDIS hastaneleri

ACENDIS hastaneleri

Yurtiçi ve yurtdışında 200’ün üzerinde Hastane projesine imza atan Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, 2016 yılında, yurtdışı hastane projelerinde Ortadoğu ve Afrika pazarlarına ağırlık vereceğini açıkladı.

ACENDIS, dev hastane projelerine devam ediyor!

Son 7 yıldır gündemde olan şehir hastaneleri projesi, yüksek standartta yeni hastaneleri hayata geçirmek ve işletilmesini sağlamak için, devletin özel sektörle işbirliği yaptığı bir model olarak adlandırılmaktadır.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Medicine Hastaneleri'nden İstanbul'a 2 yeni yatırım!

Lisans eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde bitirmesinin ardından 28 yaşında Medicine Hastaneleri'ni kuran Dr. Yusuf Elgörmüş, hayali olan üniversite projesini geçtiğimiz sene İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdi. 

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği mecliste!

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği ve Tekirdağ'da bulunan şehir hastanesiyle ilgili bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler TBMM gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler ve projeleri mecliste!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmelere ve uygulama projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ACENDIS hastaneleri Haberi

ACENDIS hastaneleri

ACENDIS’in Uluslararası Proje Direktörü Nuri Ertuğ, son zamanlarda hızla büyüyen Ortadoğu ve Afrika pazarlarına dikkat çekerek “Yurtdışı pazarlarda başarılı projelere imza atan inşaat firmalarımızın, Ortadoğu ve Afrika’daki hastane projelerine yaptıkları yatırımlar, ülkemize ciddi katma değer sağlamaktadır. ACENDIS olarak, bu pazarlarda faaliyet gösteren inşaat firmalarımızın, hastane projelerinde çözüm ortağı olarak daha çok yer almak ve deneyimlerimiz ile sahip olduğumuz know-how’dan faydalandırmak istiyoruz” dedi.


Ertuğ “ACENDIS, Türkiye’de bütün çözümleri bünyesinde barındıran tek firma. Bir hastanenin inşaatında, mimari ve fonksiyonel ihtiyaç programının değerlendirilmesi ile tıbbi ekipmanlara göre özellik içeren alanların yapısal özelliklerinin belirlenmesini de içeren tek elden sunduğumuz, satın alma ve servis hizmetlerini de kapsayan bütün çözümlerimiz ile benzeri olmayan bir hizmet veriyoruz.” dedi.


ACENDIS’in Ortadoğu ve Afrika’da gerçekleştirdiği projelerinden bahseden Ertuğ “Biz, uzun...