28 / 03 / 2024

Acıbadem Üniversitesi Ataşehir Kampüsü nerede

Acıbadem Üniversitesi Ataşehir Kampüsü nerede

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'm mütevelli heyeti başkanı olduğu Acıbadem Üniversitesi'nin Ataşehir'deki kampüsü kaçak çıktı. Kampüsteki kat bahçelerinin projesine ve imar yönetmeliğine aykırı olduğu ortaya çıktı.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

AC Yapı Skymark Ataşehir projesi yolda!

AC Yapı Skymark Ataşehir projesi yakında başlıyor. Skymark Ataşehir'de 813 daire ve 10 ticari birim olacak...

The Mandarins Acıbadem’de metro ve metrobüs kapıda!

The Mandarins Acıbadem, Kadıköy’de entegre raylı ulaşım ağının kesişim noktasında yer alarak şehir içi ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor.

Ataşehir'e yeni üniversite geliyor!

Kadıköy Hayvan Barınağı'nın ve yanındaki arazisinin cep otogarı olacağı konuşulmuştu. Ataşehir Cep Otogarı projesi şimdilik askıya alındı, cep otogarının kurulacağı araziye ise yeni bir vakıf üniversitesi inşa ediliyor...

İETT, Bağlariçi durağının adını Acıbadem Üniversitesi yaptı!

İETT, Bağlariçi durağının isminin Acıbadem Üniversitesi olarak değiştirildiğini bildirdi. İETT'nin açıklaması, kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte İETT tarafından yapılan o duyuru...

AC Yapı Ataşehir Projesi!

Önümüzdeki dönem 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanan AC Yapı'nın projelerinden biri de Ataşehir bölgesinde yer alacak. AC Yapı Ataşehir Projesi'ne 2015 yılının Eylül ayında başlanacak.

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

Doğuş ve Acıbadem'den dev ortaklık!

Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

Acıbadem Üniversitesi Ataşehir Kampüsü'nde kat bahçeleri imara aykırı!

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'm mütevelli heyeti başkanı olduğu Acıbadem Üniversitesi'nin Ataşehir'deki kampüsü kaçak çıktı. Kampüsteki kat bahçelerinin projesine ve imar yönetmeliğine aykırı olduğu ortaya çıktı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Acıbadem Üniversitesi’ni ziyaret etti!

Mehmet Müezzinoğlu ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova, 15 Ağustos Cuma günü, 175 milyon dolarlık yatırımla 2013-2014 öğretim yılında hizmete giren Acıbadem Üniversitesi’nin Kerem Aydınlar Kampüsü’nü ziyaret etti.

Üsküdar Acıbadem Yüzme Havuzu için teklifler alındı!

Üsküdar Acıbadem Yüzme Havuzu ve yeraltı otomatik otopark projesi için ihalenin ilk oturumu bugün gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Yüzme Havuzu ihalesinde ilk oturum tamamlandı.

Acıbadem Üniversitesi Ataşehir Kampüsü nerede Haberi

Acıbadem Üniversitesi Ataşehir Kampüsü nerede

3 bloktan oluşan kampüsteki kat bahçelerinin projesine ve imar yönetmeliğine aykırı olduğu, kaçak bodrum katlan ile binaların yüksekliğinin artırıldığı tespit edildi. 


Anadolu 18. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada Ataşehir İçerenköy'deki Acıbadem Üniversitesi'nin imar planlarına ve onaylı projesine uygun olup olmadığının tespiti için bilirkişi raporu hazırlandı. Raporda üniversitenin A Bloku'nda giriş bölümüne onaylı tadilat projesine ve imar yönetmeliğine aykırı olarak eklentiler yapıldığı tespit edildi. Üniversite binasına zemin kat girişi de dahil olmak üzere 3. normal kat hariç diğer tüm katların yaşam alanları içerisinde projelendirilen "kat bahçelerinin" imar yönetmeliğine aykırı olduğu vurgulandı.' B Blok binasındaki tüm katlarda bulunan kat bahçelerinin de yönetmeliğe aykırı olduğu belirtildi. Acıbadem Üniversitesi'nin inşaatı devam eden C Blok yurt binasının projesinde zemin ile birlikte 8 İcat gösterilmesine karşın...