19 / 04 / 2024

Acunkent projesi son durum

Acunkent projesi son durum

Acunkent projesini inceleyen Acunkent Derneği projedeki eksikleri listeledi, Uluhan Grup'la uzlaşma yoluna gitme isteyen mağdurlar uzlaşmayı başarabilirlerse ek sözleşme yapacak ve sözleşmeye 3 aylık bitirme şartı koyacak. İşte Acunkent'te son durum...

Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la uzlaşmak istiyor!

Acunkent mağdurları dün yeni bir toplantı gerçekleştirdi, Acunkent Dernek üyelerinin de katıldığı toplantıda bazı kararlar alan mağdurlar Uluhan Grup'la uzlaşmaya varmak ve evlerine kavuşmak istiyor...

Acunkent mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!

Acunkent Mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüştü, Acunkent Mağdurları Derneği'nin sıkıntılarını dinleyen Başkan Necmi Kadıoğlu Acunkent projesinin inşaatının bitmesi için tarafların anlaşması gerektiğini vurguladı.

Acunkent projesinde toprak sahipleri anlaşmayı fesh mi edecek?

İnşaat çalışmaları yeniden başlayan Acunkent projesiyle ilgili Acunkent Mağdurları Dernek Başkanı Salih Pedük'ten açıklama geldi. Yapılan açıklamada toprak sahiplerinin anlaşmayı feshettikleri belirtiliyor.

Acunkent projesinde son durum ne?

Acunkent projesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 9 ay içerisinde bitirilmesi planlanan Acunkent projesinin tamamlanmasını sabırla bekleyen Acunkent mağdurları bu süre içerisinde toplu eylemlere devam edecek.

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

TOKİ Aydın projesi için son dakika müjdesi geldi! 196 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için son dakika müjdesi geldi...Yalnızca tek bir ilçede inşa edilecek 196 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi. 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

TOKİ Kırklareli projesi geliyor! Son 3 gün! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Kırklareli projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Gaziray Projesi'nde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziray Projesi'ndeki son durumu inceledi.

Musul'da son bir yılda 465 imar projesi hayata geçirildi!

DEAŞ'ın saldırıları ve sonrasında yaşanan çatışmalar nedeniyle büyük zarar gören Irak'ın Musul kentinde, son bir yılda 465 imar ve kalkınma projesi hayata geçilirdi.

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

Acunkent projesi son durum Haberi

Acunkent projesi son durum


17 Eylül 2015 tarihinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüşen Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la uzlaşma yoluna gitmek istiyor. Acunkent projesine gelerek projeyi inceleyen Acunkent Derneği projedeki eksikleri listeledi ve yeni bir toplantı yapma kararı aldı.


Acunkent mağdurları eğer Uluhan Grup'la uzlaşmayı başarabilirlerse ek sözleşme yapacak ve sözleşmeye 3 aylık bitirme şartı koyacak.


İşte Acunkent'te son durum:

-A blokun inşaat tamamlandı, blokta iskan sorunu var,

-B blok dış cephe tamamlandı, iç tarafta eksiklikler var,

-C blokun inşaatı tamamlandı, asansörde ve elektrik su bağlantısında sorun var.

-D bloktaki dairelerin elektrik ve su bağlantıları var, kapı ve dolaplar eksik.


Alışveriş merkezi ve dükkanların büyük ölçüde tamamlandığı Acunkent projesiyle ilgili açıklama yapan Acunkent Mağdurları Derneği uzlaşma için bazı şartlar koydu.


İşte o şartlar:


1.Tapu sürecinde ortak hareket,

2. C blok oturuma derhal açılacak

3....