18 / 04 / 2024

ADA-DAN Gayrimenkul

ADA-DAN Gayrimenkul

Uzun yıllar birçok markalı konut projesinde profesyonel üst düzey yöneticilik yapan Selman Yurdakul; İnşaat sektörüne özel danışmanlık şirketi ile faaliyetlerine hızla başladı.

Fatih Altaylı'dan gayrimenkul piyasası yorumu: İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in emlak vergisi ve tapu konusunda atacağı adımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı ''İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak.'' dedi.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Kanal İstanbul'dan gayrimenkul alan yabancılar meclis gündeminde!

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Ülkemizdeki yabancı yatırımcılara ilişkin soru önergesi verdi. 

SPK'dan gayrimenkul değerleme faaliyetlerine ilişkin açıklama! 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), internet sitesinde gayrimenkul değerleme faaliyetlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Oymak  tarafından kuruldu.

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ada 2 Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkant Çaltepe ve Umut Çaltepe ortaklığında kuruldu.

Özderici GYO'dan gayrimenkul alım ve satım açıklaması!

Özderici GYO'nun Tebliğ'de belirtilen ekspertiz değerinin yüzde 95'inin altında bir satış bulunmamakta ve aynı dönemde şirket portföyüne bir gayrimenkul alım işlemi bulunmamakta

Fuat Oktay'dan gayrimenkul yatırımı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2011-2020 (eylül İtibariyle) arası dönemde ülkemiz toplam 128,2 milyar dolarlık doğrudan yatırım çekmeyi başarmış, sanayi sektörlerinin payı yüzde 31'e yükselmiş, gayrimenkul yatırımlarının payı da yüzde 30 olarak gerçekleşmiştir" dedi.

SPK'dan gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zeydan Karalar'dan gayrimenkul mübadelesi açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Nata firmasıyla önceden 598 milyonluk bir ihale anlaşması yapılmıştı. Bunu karşılıklı feshetme kararı aldık, gayrimenkul önerdik. Karşılıklı mutabakata da varıldı" dedi.

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...

İş GYO'dan gayrimenkul yatırım fonuna 42,5 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına 42,5 milyon TL yatırım yapılmasına karar verildi. 

ADA-DAN Gayrimenkul Haberi

ADA-DAN Gayrimenkul

2005 yılına kadar aydınlatma sektöründe aydınlatma projeleri satışı gerçekleştiren Selman Yurdakul,2005 Yılında Sinpaş GYO bünyesinde gayrimenkul sektörüne geçti. 10 yıl boyunca Sinpaş GYO bünyesinde İstanbul Bursa ve Ankara projelerinde satış ve pazarlama yöneticiliği üzerine görev yaptı. 2014-2016 yılları arasında Torunlar GYO Satış Pazarlama Direktörlüğü ve Genel Müdür Yardımcısına vekaleten çalıştığı süre boyunca İcra kurulu Üyeliği görevinde bulundu.

Bu süre içerisinde yılın en iyi dönüşüm projesi seçilen 2 milyar TL yatırım tutarındaki 5.Levent projesi ve 2.1 milyar TL ekspertiz değeri olan konut ofis ve ticari alanları bünyesinde bulunduran Torun Center projesi ve Torunlar GYO tüm projelerinin satış ve pazarlamasının başında görev aldı. 2016 yılında Özak GYO satış Pazarlama direktörlüğü görevinde bulundu. Özak GYO bünyesinde yer alan hasılat paylaşımı 4.2 milyar TL...