27 / 04 / 2024

ada manzaralı arazi

ada manzaralı arazi

Zorlu Grubu tarafından 800 milyon dolara satın alınan İstanbul Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin bir benzeri de Anadolu yakasında ihaleye çıkıyor. Anadolu yakasının en değerli kamu arazisi olarak nitelendirilen Maltepe Dragos'taki 36 dönümlük yer,

Emlakta Nostalji: Erenköy'de deniz manzaralı arazi 3 bin 500 liraya satılmış!

1942 yılında Erenköy'de Kaplan Arif Caddesi üzerindeki villa yapmaya uygun arazi 3 bin 500 liraya satılmış. Satılık arazi deniz manzaralıymış...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Tapu kadastro ada parsel sorgulama nasıl yapılır?

Yeni bir konut, arsa ya da arazi almayı düşünüyorsanız öncelikli olarak tapu üzerindeki ada ve parsel bilgilerini sorgulayarak incelemenizde fayda var. Peki, Tapu kadastro ada parsel sorgulama işlemi nasıl yapılır?

EmlakBank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 26 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Emlakbank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 17 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Malatya’da arazi kavgası: 2 ölü!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucunda polis memuru Bekir Aybar ile annesi Fatma Aybar, av tüfeğiyle öldürüldü.

Makyol Gayrimenkul’den 300 milyon liralık yeni proje!

Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu yaptığı açıklamada Büyükçekmece Gölü manzaralı arazi üzerinde 300 milyon TL değerinde yatırıma başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Aziz Torun: Ada arazileri geliştirilmeli!

5’inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Aziz Torun, "Kentsel dönüşümde ada ve adalar bazında arazi geliştirilmeye öncelik verilmeli" dedi.

Kanada Cape Breton Adası’ndaki markette çalışana arazi vaadi!

Kanada’nın Cape Breton Adası’nda bir market, çalıştıracak eleman bulamayınca, ada dışından işi kabul edecek 3 kişiye bedava arazi vaat etti. İşe ilk alınan Kerry Walkins iki çocuğu ve eşiyle adaya yerleşti.

Adıyaman Çırağan Sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Adıyaman'nın Çelikhan ilçesi Çat Barajı kenarında bulunan ve Yüzen ada manzaralı olan Çırağan Sosyal tesisleri Halkın hizmetine girdi.

Ritim İstanbul'da kampanyalar ne zamana kadar devam edecek?

Ritim İstanbul projesi Kartal'da en büyük açık alışveriş merkezinden dev spor kompleksine, akıllı loft dairelerden home-office’lere, kültür merkezinden 37. kattaki eşsiz ada manzaralı lüks restorana kadar bir çok avantajı bir arada sunuyor.

2007 yılında Anadolu Yakası'nın en değerli kamu arazisi görücüye çıkacak!

2007 yılında Maliye Bakanlığı, Anadolu Yakası'nın en değerli arazisi olarak nitelendirilen Maltepe Dragos Sahil Yolu'ndaki 36 bin 129 metrekarelik Adalar manzaralı arazi, 84 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılacakmış.

ada manzaralı arazi Haberi

ada manzaralı arazi

Anadolu yakasının bugüne kadar satışa çıkarılan en değerli kamu arazisi, 13 Ağustos'ta ihale edilecek. İçinde Karayolları Makine İkmal Müdürlüğü binasının da yer aldığı Dragos'taki 36 dönümlük arazinin büyük bir bölümü yeşil alan olarak kullanılıyor.

Çevresinde lüks villa ve konutların bulunduğu arazinin üzerine 100 bin metrekare kapalı alan inşa edilebiliyor. Emlak uzmanları, Maltepe sahil yolu üzerinde yer alan ada manzaralı arazinin bulunduğu bölgenin çok değerli olduğunu, ihalede çekişmenin yaşanabileceğini belirtiyor. Büyük inşaat şirketlerinin şartnamesini aldığı ihaleye ilginin yüksek olması bekleniyor.

Bir süre önce Hazine'ye devredilen arazinin ihalesi İstanbul Defterdarlığı'nda 13 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. İhale için farklı metrekarelerde toplam 8 parsel birleştirildi. İçinde Karayolları Makine İkmal Müdürlüğü binasının da yer aldığı arazinin büyük bir bölümü...