29 / 03 / 2024

adabükü bodrum daire fiyatları

adabükü bodrum daire fiyatları

Bodrum Solemar ev fiyatları 185 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Bodrum Solemar projesinde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Bodrum'da 16 milyon TL'ye icradan satılık dubleks daire!

Bodrum 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Geriş Mahallesi, 138 ada 2 parselde yer alan 220 metrekare dubleks daireyi 16 milyon TL'ye icradan satıyor...

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

adabükü bodrum daire fiyatları Haberi

adabükü bodrum daire fiyatları


35 bin metrekare alanda yükseken Solemar Adabükü projesi Bodrum Adabükü'nde inşa ediliyor. Bodrum Solemar projesi 134 adet konuttan meydana geliyor. Proje Seba İnşaat ve Hedef İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçirildi.


Bodrum Solemar projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut alternatifleri sunuluyor. Bodrum Solemar projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor.



Bodrum Solemar ev fiyatları!


Bodrum Solemar ev fiyatları 2+1 dublekslerde 185 bin Euro'dan, 3+2'ler 240 bin Euro'dan başlıyor. 1 adet kalan 3+1 daire ise 290 bin Euro'ya satılıyor.


Bodrum Solemar Adabükü'nde anlaşmalı banka İş Bankası'ndan 30 aya kadar sıfır faizle, 60 aya kadar 0,50 faizle, 120 aya kadar 0,96 faizle taksitli ödemeler yapılıyor.



Adres : 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü-Bodrum/Muğla



Tel : 0530 115 90 40

Web : http://solemar.com.tr/

Gülcihan...