24 / 04 / 2024

Adalar Belediye Meclis Toplantısı nasıl sonuçlandı

Adalar Belediye Meclis Toplantısı nasıl sonuçlandı

Adalar Belediye Meclisi, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında dün toplandı. Peki 2015'in ilk Adalar Belediye Meclis Toplantısı'nda hangi teklifler kabul edildi, hangileri komisyona gönderildi?...

Adalar halkı imar planlarının yenilenmesini istiyor!

Adalar halkı, Adalar Belediye Başkanlığı’na sunmuş olduğu önergeyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılmış olan Adalar İlçesi İmar Planlarının yenilenmesi talep etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Denizli Belediye Meclis'inde inşaat sektörü konuşuldu!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, inşaat sektörünün durumu ele alındı. Danıştay 6. Dairesi’nin kararı, 'Yapı sahipleri başta olmak üzere müteahhitlerin ve kooperatiflerin inşaat başvuruları durma noktasına geldi' yönünde oldu.

İskenderun Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İskenderun Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplandı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Şahinbey Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Erdem Gül: Adalar ranta-betona teslim edilmeyecek!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, Adalar'ın ranta ve betona teslim edilmeyeceğini söyledi. 

Adalar’a vakıf üniversitesi müjdesi!

Kınalıada’da yapacağı projelerinden bahseden, AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Özlem Öztekin Vural, "Kınalıada’da bir futbol kampımız olacak. Adalar’a vakıf üniversitesi kurmak istiyorum” diye konuştu. 

Erdem Gül: Adalar'ı yeniden imar edeceğim!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, yeni dönemde hayata geçirmeyi projelerini açıkladı. Gül, Adalar için yeniden bir imar planı yapacaklarını söyledi.

Adalar Belediye Meclis Toplantısı nasıl sonuçlandı Haberi

Adalar Belediye Meclis Toplantısı nasıl sonuçlandı

Adalar Belediyesi 2015 yılının ilk meclis toplantısı dün (5 Ocak 2015, Pazartesi) gerçekleştirildi. Toplantıya meclis üyelerinden, Avedis Kevork Hilkat, Hayrabet Toplayıcı, Mahmut Yerlikaya, Ramazan Dokuzkardeş, Mürvet Çidam, İsmail Gül, Hüseyin Şahin, Kemal Kil, Sencer Demirel ve Kazım Şakar'ın katıldığı görülüp Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç başkanlığında toplantı açıldı.


Toplantıya katılamayan Hüseyin Çülban'ın izinli sayılması oybirliği ile kabul edildi.


Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi ve şöyle sonuçlandı: 




- Geçen toplantı karar tutanağı okunarak oybirliği ile kabul edildi.


- Yazı İşleri Müdürlüğünün 19.12.2014 tarih ve 2963 sayılı '' Meclis Tatil Ayı'' hakkındaki teklifi görüşülerek teklif-karar olarak kabulüne oybirliği ile karar verildi.


- Yazı İşleri Müdürlüğünün 24.12.2014 tarih ve 2993 sayılı ''Denetim Komisyonu '' hakkındaki teklifi görüşülerek. Teklif-karar olarak kabulüne oybirliği ile Karar verildi.


- Mali Hizmetler...