29 / 03 / 2024

Adana 3.Depo Binası

Adana 3.Depo Binası

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana Sarıçam'daki 10 bin 790 metrekarelik 3. depo binasının yapı kullanma izin belgesini aldığını açıkladı.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Adana'da 3.9 ve 4.5'lik iki deprem!

Saimbeyli ilçesi, Adana'da, 11 dakika arayla Richter ölçeğine göre 3.9 ve 4.5 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Şimdilik herhangi bir olumsuz etki rapor edilmemiştir.

Halk GYO İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı. İşte  o binalar ve değerleri...

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Reysaş GYO Adana'da 10 milyon TL'ye depo yaptıracak!

Reysaş GYO'nun Adana'daki gayrimenkulü üzerinde bulunan 46 bin 946,40 metrekarelik arsanın üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo yapılacak. VYT İnşaat ile 10 milyon TL'lik sözleşme imzalandı.

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri TBMM'de!

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana 3.Depo Binası Haberi

Adana 3.Depo Binası

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana Sarıçam'daki 10 bin 790 metrekarelik 3. depo binasının yapı kullanma izin belgesini aldığını açıkladı.


Açıklamalar

Şirketimiz portföyündeki (Adana 3.Depo Binası) Adana İli Sarıçam İlçesi 622 Ada 4 Parsel'deki 18.199 m2'lik arsa üzerine inşa edilen ara katlar ile birlikte 10.790 m2'lik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan)...