28 / 03 / 2024

Adana Adliye Sarayı inşaatında son durum

Adana Adliye Sarayı inşaatında son durum

Türkiye'nin en büyük üçüncü adliye sarayının inşaatı hızlı bir şekilde yükseliyor. Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, binanın 2016 yılının sonunda teslim edilmesinin öngörüldüğünü söyledi.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Yüreğir'deki adliye binasının inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Yüreğir'de 2014 yılında yapımına başlanan adliye binasının ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Saray Çiftliği satılıyor mu?

Saray Halı’nın da sahibi olan Necati Kurmel'in Adana ve Kayseri Yeşilhisar’daki besi çiftliğini satacağı iddia edildi.

Vogue Çağlayan Evleri iletişim!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan'da fiyat ve teslim tarihi henüz netleşmedi. Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayına yakın mesafede yer alıyor...

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

Niğde Adliye Sarayı inşaatına ilişkin 4 soru TBMM'de!

Niğde Adliye Sarayı TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, inşaatın ne zaman tamamlanacağını sordu..

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Ankara Adliye Sarayı yıkılacak!

Ankara Adliye Sarayı için yıkım kararı çıktı. Önümüzdeki aylarda yıkılacak Adliye Sarayı'nın yerine yenisi inşa edilecek.

Mersin Erdemli’ye yeni adliye binası!

AK Parti Erdemli ilçe Başkanı Mehmet Topçu, yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulunarak şantiye şefi inşaat mühendisi Hasan Çetingöz'den bilgi aldı..

Adana Adliye Sarayı inşaatında son durum Haberi

Adana Adliye Sarayı inşaatında son durum

Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yaptırılan ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük üçüncü adliye binası olacak olan Adana Adliye Sarayı'nın inşaatı hızla yükseliyor. Temeli 2014 yılı Mayıs ayında atılan inşaatı sık sık denetleyen Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, fiziki yapısıyla, peyzaj düzenlemeleriyle hem vatandaşın, hem de personelin çok rahat kullanabileceği binanın 2016 yılı sonu tesliminin öngörüldüğünü belirtti. 



HIZLA YÜKSELİYOR 


Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl Mayıs ayında temeli atılan Adana Adliye Sarayı'nm inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Burası hizmete girdiğinde ülkemizin en büyük ve modern binaları arasındaki yerini alacak. DSİ sulama kanallarından alınacak su, binanın soğutmasında kullanılacak. Bu soğutma projesi sistemi Adana'da ilk kez kullanılacak ve çok ekonomik olacak" diye konuştu. 



205 BİN METREKARE KAPALI ALAN 



Adliye...