20 / 04 / 2024

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Caddesini Kenan Evren Bulvarı'na bağlayacak önemli projesinde sona gelindi. Zihni Aldırmaz, tünelin tamamlandığını bu günlerde kaldırım, refüj ve asfalt çalışmalarına başlandığını söyledi.

Zihni Aldırmaz yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi!

Zihni Aldırmaz, yeni bulvar açmak için kamulaştırılan binaların yıkımını denetledi. Yıkımı denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Burada açacağımız bulvarla Girne Bulvarı ve Kozan Yolu birbirine bağlanacak.

Zihni Aldırmaz: Boş arsada değil konutların olduğu yerde dönüşüm yapılmalı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, " Kentsel dönüşümlerde boş arsaya değil de konut olarak yoğunluk olarak konutların bulunduğu yerleri dönüştürmeye çalışıyoruz " dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi açıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi SODES Gençlik Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın katıldığı törenle açıldı

Adana Mithatpaşa Mahallesi’ndeki yıkım çalışması sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na oradan da devamla Obalar Caddesi ve Akkapı’ya bağlayacak bulvar için Mithatpaşa Mahallesi’ndeki yıkım çalışmasını sürdürüyor

Adana'da 2,5 yılda 23 köprü inşa edildi!

Başkanlık koltuğunda 2,5 yılı geride bırakan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bu süre içerisinde inşa ettikleri toplam 23 köprünün Adana’ya büyük kazanımlar sağlayacağını kaydetti

Adana'da Kanalköprü’yü genişletme çalışmaları sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kıyıboyu Bulvarı’ndaki metro ile DSİ sulama kanalının kesiştiği noktaya yer alan Kanalköprü’yü genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Adana'daki yollar Akıllı Dokunuş Projesi'yle yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki ana cadde, bulvar ve kavşaklar “Akıllı Dokunuş Projesi” ile yeniden düzenlenirken, hem trafik akışı rahatlıyor, hem de farklı peyzaj uygulamalarıyla Adana görsel güzelliğe kavuşuyor

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Adana Büyükşehir'den sahra hastanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Fuar Alanı’nda sahra hastanesi kurdu.

Adana Büyükşehir'in kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Zeydan Karalar, 31 Mart 2019 tarihindeki seçimlerde Adana Büyükşehir Belediyesi’ni 4.5 milyar TL borçla devraldı. Karalar yaptığı açıklamada “Klişelere hapsolmadan ama Adana gibi gelişeceğiz” diyor.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana Büyükşehir'den 42.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 12 arsayı 42.8 milyon TL'ye satıyor. Arsalar için ihale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

Adana Büyükşehir'den 12 dev eser!

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği hizmetlere yenilerini ekliyor. Büyükşehir Beleidyesi 12 dev eser hayata geçiriyor.

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Adana Büyükşehir'den Seyhan'a cami!

Seyhan ilçesi Gölbaşı Mahallesi sakinleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi, birlikte cami inşa ediyor. Daha önce temeli atılan ve duvarları için kalıp çakılmaya başlanan caminin inşaatında incelemelerde bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölge halkıyla da sohbet etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Haberi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz

Eski Adana Demirspor binasının yıkılmasıyla başlayan süreç, demiryolu altından geçilecek tünelin açılışının yapılmasıyla önemli bir aşamaya gelecek. Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren'e bağlayacak tünelin açılmasıyla Adana'yı kuzeyden güneye bağlayacak önemli bir ana artere kavuşacak. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tünelin tamamlandığım bu günlerde kaldırım, refüj ve asfalt çalışmalarına başlandığım söyledi. Tünelin asfaltlanmasıyla bir hafta içinde açılışın yapılacağını açıklayan Zihni Aldırmaz, "Amacımız kuzeyi güneyle buluşturmak. Kuzeyden yola çıkan bir Adanalı hiçbir engelle karşılaşmadan güneye kadar aracıyla gidebilmeli. Sular'daki tünel inşaatı bu projenin en önemli parçasıydı. Bunu da tamamlama aşamasma geldik" şeklinde konuştu. 

Zihni Aldırmaz, Sulardaki alt geçit dışmda Denizli Mahallesi'nde de iki alt geçit inşaatının devam ettiğini belirterek, "Tren hattının altmdan geçen bu iki alt geçitlerden biri Türkmenbaşı Bulvarı'nı, diğeri...