28 / 03 / 2024

adana Et ve Süt Kurumu tarla ihalesi

adana Et ve Süt Kurumu tarla ihalesi

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Köyü’nde bulunan 137.200 metrekare tarlayı 1 milyon 80 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkıyor.

Et ve Süt Kurumu Çalıştayı sonuçları: Kırsal refah geriliyor

"Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan 'Et ve Süt Sektörü Çalıştayı Sonuç Raporu,' kırsal bölgelerdeki refah seviyelerinin gerilediğini vurguladı. Rapor, kırsal kesimde yaşayan hanelerin hayvansal gıda gereksinimlerini büyük ölçüde şehirlerden karşıladığını ele aldı. İşte detaylar…

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! İŞKUR üzerinden KPSS’siz personel alacak! Başvurular başladı...

İş arayan ve iş verenlerin ortak noktası olan İŞKUR'da pek çok iş ilanı yer alıyor. Söz konusu ilanlara bir yenisini Et ve Süt Kurumu ekledi. ESK, KPSS şartsız personel alımı yapacak.

Migros'ta et ve et ürünlerine yüzde 15'e varan indirim!

Migros, "İyi Et Aradığın Lezzet" kampanyasıyla 11 adet et ve et ürününe yüzde 15'e varan indirim yaptığını duyurdu. Peki, Migros'ta et fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Kurban pazarlarında satılmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kurban Bayramı sebebiyle pazarlara getirilen fakat satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak.

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan flaş açıklama! Çok önemli bir gelişme yaşandı!

Et ve Süt Kurumu (ESK), şarküteri üretimi yapan firmalara yönelik olarak mayıs sonuna kadar 16 bin canlı kesimlik büyükbaş hayvandan elde edilecek karkasların satışını yapacağını açıkladı.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

Et ve Süt Kurumu düğmeye bastı…O ildekiler eti çok daha ucuza yiyecek!

Et ve Süt Kurumu o ildeki marketlere ihtiyaç duydukları eti daha ucuza sağlayacaklarını duyurdu.  Fiyatlarda denge oluşuncaya kadar ucuz teminine devam edilecek.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...

adana Et ve Süt Kurumu tarla ihalesi Haberi

adana Et ve Süt Kurumu tarla ihalesi

YATIRIMCILARA DAVET

ADANA İLİ SARIÇAM İLÇESİ DAĞCI KÖYÜNDE 1145 NO.LU PARSEL ÜZERİNDE BULUNAN TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünden:


Mülkiyeti Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü adına tescilli olan Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Köyü’nde 1154 no.lu parsel üzerinde bulunan ve niteliği tarla olan 137.200 metrekare yüzölçümlü taşınmazın mülkiyet satışı. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünün 104 No. lu İhale Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde pazarlık ve/veya açık artırma yöntemiyle satılacaktır.

İhalenin yapılacağı yer                  :  Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Ceyhun Atıf Kansu Cad. 1370. Sok. No. 10 Balgat - ANKARA

İhale tarihi                                     :  13/03/2015

İhale saati  ...