17 / 04 / 2024

adana fatih acar

adana fatih acar

Adana'da emlak sektöründeki vergi kaçağının önüne geçmeye çalışan vergi dairesi denetmenleri, müşteri gibi davranarak satılık ilanlarındaki konut ve iş yerlerini arayıp, gerçek fiyatları belirliyor.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Adana Yüreğir'de büyük dönüşüm başlıyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede hayata geçirilen büyük kentsel dönüşüm projelerinin başlatıldığını duyurdu.

Tmn Yapı Taahhüt Gıda Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmn Yapı Taahhüt Gıda Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Acar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine AVM yapılmayacak!

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine alışveriş merkezi yapımını amaçlayan imar planını iptal ettirdiklerini söyledi.

Adana 5 Ocak Stadı AVM mi olacak?

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ııın yerine alışveriş merkezi yapımını amaçlayan imar planını iptal ettirdiklerini söyledi.

Fatih Güler: Adana'nın ulaşım master planı yapılmalı!

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

ADÜAŞ'ın Adana Sarıçam'daki arazisi 731 bin TL'den satıldı!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin (ADÜAŞ), Adana Sarıçam İlçesi Menekşe Köyü, 264 ada 1 parseldeki 14 bin 450 metrekare arazisinin ihaleye en yüksek teklif veren Fatih Gözüm'e satılmasına karar verildi.

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü!

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü. Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta dengesini kaybederek asma kata düştü.

Adana’nın gizli tarihi Tepebağ’dan çıkıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi Tepebağ’da başlattığı kazı çalışmaları bilim adamlarının gözetiminde sürdürülüyor. Çalışmalara Çukurova Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Gülşen bilimsel danışmanlık yapıyor...

Adana'daki 5 Ocak Stadyumu'na Fatih Terim'in adı verildi!

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in adı Adana'daki 5 Ocak Stadyumu'na verildi. 1938'den beri hizmet veren stada 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu yazan tabela asıldı...

Suriyeliler'in İstanbul'daki en gözde semti Fatih!

Suriyeliler, başta Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Hatay ve Mersin olmak üzere Türkiye’nin birçok iline yerleşmeye başladılar. Suriyeliler İstanbul'da ise en çok Fatih semtine rağbet gösteriyorlar. Bu nedenle kiralar arttı

TOKİ'nin Sarıçam'a yapacağı stadyuma 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlatıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Sarıçam ilçesine yapacağı stadyuma 'Koza' isminin verilecek olmasına karşı çıkan İstanbul Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, stada 'Fatih Terim' adının verilmesi için kampanya başlattı.

adana fatih acar Haberi

adana fatih acar

Adana Vergi Dairesi Başkanı Fatih Acar, yaptığı açıklamada, en önemli politikalarının kayıt dışı ekonomiyle mücadele etmek olduğunu, tüm mesailerini neredeyse buna harcadıklarını belirtti.

Acar, kent genelinde 109 denetmenin çeşitli sektörü gözlem altına aldığını, tüm vergi hareketliliklerinin anı anına takip edildiğini, gelişen teknolojiyle birlikte kent genelinde lüks araç sahibi kişiler, bir kişinin kaç aracı, evi bulunduğu, bankada ne kadar parasının olduğuyla ilgili bilgilere anında ulaşabildiklerini bildirdi.

Gelecek yıldan itibaren cari dönem denetim sistemine geçişin gerçekleşeceğini ifade eden Acar,...