19 / 04 / 2024

Adana Hacı Sabancı OSB istihdam

Adana Hacı Sabancı OSB istihdam

İnşaat, hazır beton, enerji gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği Adana Hacı Sabancı OSB'de incelemelerde bulunuldu. Fabrika'da istihdam çağrısı hatırlatıldı.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2024 yılında 50 milyon metrekareye ulaşacak...

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 2024 yılında 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını kaydederek, 5 yıl içinde yaklaşık 12 milyar TL yatırım planı hazırladıklarını ve ek yatırımlarla Türkiye’de en büyük alana sahip birinci OSB olmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Hacı Sabancı nişanlısına Çeşme'den villa satın aldı!

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı, müstakbel eşi Nazlı Kayı'ya Çeşme'den villa satın aldı.

Sabancı Holding'ten yurt dışı çimento yatırımları için 87 milyon Euro sermayeli yeni şirket!

Hacı Ömer Sabancı Holding, Hollanda'da yerleşik 87 milyon euro sermayeli yeni bir şirket kurulmasına karar verildiğini açıkladı. 

Çukurova Belediyesi'nden Hacı Bektaşi Veli Vakfı'na arsa tahsisi!

Adana Çukurova Belediyesi, bünyesindeki 15 bin 224 metrekarelik arsa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Adana’da şaşırtan ilan! Milli Emlak'tan satılık karakol!

Milli Emlak Müdürlüğü, Adana'nın ilk polis karakollarından biri olan Hacı Bayram Karakolu'nu satışa çıkardı. Adana'nın en eski karakolu olan binanın ihalesi ise 26 Kasım'da düzenlenecek.

Sabancı Ailesi'nden garip daire satışı!

Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı New York’taki evlerini Britanya Virjin Adaları’ndaki ‘offshore’ bir şirkete 3 milyon 425 bin dolara sattı. Hayat Re. Limited Şirketi'nin ise görünen ve kayıtlı hiçbir faaliyeti bulunmuyor.

Adana Hacı Sabancı OSB'deki 41 adet yeni parsel yatırımcıları bekliyor!

Adana-Ceyhan D-400 Karayolu üzerinde, Yakapınar'ın kuzeyinde tarıma elverişli olmayan bin 590 hektar alan üzerine kurulan ve bu yıl 41'inci yaşını kutlayan AOSB, sanayicilere metrekaresi 150 TL gibi uygun bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 6.5 milyon Euro'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam'da bulunan deposunu  CarrefourSa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş'ye kiraya verdi. Deponun inşaat yapı ruhsat alındı.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Hacı Sabancı: İbiza'dan ev almadım!

İşadamı Hacı Sabancı'nın sık sık tatile çıktığı İbiza’dan 9 milyon 500 bin euro’ya malikane aldığı haberlerine Hacı Sabancı'dan cevap geldi.

Hacı Sabancı İbiza’dan ev aldı!

İşadamı Hacı Sabancı sık sık tatile çıktığı İbiza’dan lüks bir malikane aldı. Sabancı yeni evi için 9 milyon 500 bin Euro ödedi.

Adana Hacı Sabancı OSB'de istihdam çağrısı!

İnşaat, hazır beton, enerji gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği Adana Hacı Sabancı OSB'de incelemelerde bulunuldu. Fabrika'da istihdam çağrısı hatırlatıldı.

Adana Hacı Sabancı OSB istihdam Haberi

Adana Hacı Sabancı OSB istihdam

Tekstil, gıda, plastik ve kağıt ambalaj, makine, kimya, enerji, hazır beton, çelik hasır, inşaat, ahşap, mobilya, otomotiv gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği AOSB'ye konuk olan Vali Mahmut Demirtaş, bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi" kapsamında önceki gün iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentin üretim ve istihdam üssü Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesini gezdi.

Tekstil, gıda, plastik ve kağıt ambalaj, makine, kimya, enerji, hazır beton, çelik hasır, inşaat, ahşap, mobilya, otomotiv gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği AOSB'ye konuk olan Vali Demirtaş, bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu. 


AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, Yönetim Kurulu Başkan...