26 / 04 / 2024

Adana imar 2017

Adana imar 2017

Adana 1’inci İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li eski milletvekili Ali Demirçalı’nın da yararlandığı imar değişikliği için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Yeni Adana İmar İnşaat uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat'ın dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapma hedefinde başarı sağladığı bildirildi. 

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Adana’da 48 bin 231 kişi imar barışına başvurdu!

Adana’da kadar imar barışına bugüne 48 bin 231 başvuru yapıldı. Yapı Kayıt Belgesi kapsamında 94 milyon 304 bin TL'lik ödeme gerçekleşti.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Divan Adana Oteli 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Divan Adana Oteli'ne ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu!

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu henüz belli olmadı. Projede yer alan 256 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

TOKİ Adana Seyhan sözleşme dönemi 2017!

TOKİ Adana Seyhan sözleşme dönemi 2017 detayları haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 nitelikli dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 175 bin 651 TL'den başlıyor. 

İmar yönetmeliği değişikliği 2017!

3 Temmuz 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan imar yönetmeliği değişikliği, 1 Ekim 2017 tarihi itibari ile uygulanacak..

Adana TOKİ başvuruları 2017!

Adana TOKİ başvuruları 2017 bugün başlıyor. 2+1 şeklinde 162 daireden meydana gelen projede başvuru dönemi 29 Aralık 2017 olarak belirtiliyor.

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana imar 2017 Haberi

Adana imar 2017

Adana 1’inci İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li eski milletvekili Ali Demirçalı’nın da yararlandığı imar değişikliği için yürütmeyi durdurma kararı aldı.


Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Resmi Kurum Alanı (RKA) olan Göçmen Evleri'ni Ticaret artı Konut Alanı'na (TİCK) çevirme girişimi mahkemeden veto yedi. Adana 1'inci İdare Mahkemesi, kamuoyunda tartışmalara neden olan ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li eski milletvekili Ali Demirçalı'nın da yararlandığı ranta yönelik imar değişikliği için yürütmeyi durdurma kararı aldı. Mahkeme konuyla ilgili nihai kararı önümüzdeki günlerde verecek.


İMAR KIYAĞI MI?

Yıllardır kamuoyunda tartışılan Turgut Özal Bulvarı ile Dr. Ahmet Sadık Bulvarı'nın kesiştiği kavşaktaki Göçmen Evleri, Aytaç Durak tarafından RKA (Resmi Kurumu Alanı) yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclisi, 2016 Temmuz'da Adana 2'nci İdare Mahkemesi'nin 2 ayrı kararını gerekçe göstererek bu alanı TİCK olarak...