25 / 04 / 2024

adana mersin kiralık gayrimenkul ihalesi

adana mersin kiralık gayrimenkul ihalesi

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Adana ve Mersin'de yer alan 30 adet taşınmazı kiraya çıkarıyor. İhaleleri 10 Nisan'da yapılacak...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Adana-Mersin yolu meclis gündemine taşındı!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Adana-Mersin yolu başta olmak üzere hükûmetin devam eden inşaatlara bir an önce artı ödenek göndererek bu projelerin tamamlanmasını talep etti..

Adana'da bin liranın altında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, ev kiralarının oldukça yükseldiğini, Adana'da bin liranın altında ev bulmanın zorlaştığını söyledi. Uçar, "Kiralık ev bulmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bunun nedeni kiraların çok yüksek olması." diye konuştu.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Mersin kiralık konut fiyatlarında artış yaşandı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı, satılıkları geride bıraktı.

Mersin'de kiralık konut fiyatları yüzde 54 yükseldi!

Emlak Endeksi'nin açıkladığı verilere göre, yoğun göç ve yabancı yatırımcının tercih ettiği illerde kira artış oranları yüzde 54’ü buldu. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

Mersin’de kiralık konutların fiyatı arttı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

Mersin'de kiralık konut fiyatları arttı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı. Mersin'de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54'ü bulurken, satılık konutlardaki fiyat artışı yüzde 24'de kaldı.

Mersin'de kiralık konut fiyatları arttı!

Mersin’de kiralık konutların fiyat artışı, satılıkları geride bıraktı. Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

Mersin’de kiralık konutlardaki fiyat artışı yüzde 54'e ulaştı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı. Mersin’de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54’ü buldu.

Mersin'de kiralık konut fiyatları yüzde 54 arttı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı. Mersin’de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54’ü buldu.

adana mersin kiralık gayrimenkul ihalesi Haberi

adana mersin kiralık gayrimenkul ihalesi

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Adana ve  Mersin'de yer alan 30 adet taşınmazı kiraya çıkarıyor. İhaleleri 10 Nisan'da yapılacak.


 Mülkiyeti Vakıflar İdaresine ait vakıf taşınmazlar mevcut haliyle 10.04.2013 Çarşamba Günü İlan Metninde belirtilen saatinde,   Çınarlı Mahallesi, Ziyapaşa Bul. No: 47/C Serkan Apt. kat. 1-Seyhan/ADANA adresindeki Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İhale salonunda   2886 Sayılı Yasanın 45. Maddesi gereği  Açık Teklif  Usulü ile hizalarında gösterilen muhammen bedeller üzerinden sözleşme tarihinden 31.12.2013. tarihine kadar kiraya verilecektir. İhalede ortaya çıkacak aylık  kira bedeline müteakip yıllar için, D.İ.E. tarafından yayınlanan  Üretici Fiyat Endeksi'nin oniki aylık  ortalamalara göre değişim  oranından az olmamak kaydıyla, taşınmazın emsal ve rayiç bedeli baz alınarak  kira artışı yapılacaktır.


İhale ilanı için