28 / 03 / 2024

adana osb camisi ne zaman açılacak

adana osb camisi ne zaman açılacak

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Arif Uçurum Camisi'nin OSB' deki işveren ve işçilere motivasyon sağlayacağını belirterek, hayırsever iş adamlarına teşekkür etti....

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Tarihi Cafer Paşa Camisi yeniden inşa ediliyor!

Adana'da 1648'de yapılan, 1950'li yıllarda yol çalışması sebebiyle yıkılıp üzeri kapatılan tarihi Cafer Paşa Camisi, kazı sonrası ortaya çıkarılan temeli üzerine yeniden inşa ediliyor.

Adana Tarıma Dayalı İhtisas OSB için planlama!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından düzenlenen toplantıda Karataş ilçesinde kurulması planlanan, ’Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlama süreci konuşuldu.

Adana Hacı Sabancı OSB'deki 41 adet yeni parsel yatırımcıları bekliyor!

Adana-Ceyhan D-400 Karayolu üzerinde, Yakapınar'ın kuzeyinde tarıma elverişli olmayan bin 590 hektar alan üzerine kurulan ve bu yıl 41'inci yaşını kutlayan AOSB, sanayicilere metrekaresi 150 TL gibi uygun bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Adana OSB’de metrekaresi 150 TL’ye satılık arsa!

Adana İl İstihdam Kurulu toplantısı, AOSB'de gerçekleşti. Toplantıda konuşan AOSB Başkanı Sütcü, ''Metrekaresi 150 TL gibi sembolik bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyoruz" diye konuştu.

Adana Sanayi Kent'e ilk etapta 241 milyon liralık yatırım!

Adana'da OSB çalışanların barınmasına dönük "sanayi kent" kurulacak. Adana Sanayi Kent uygun ödeme koşullarıyla satılacak.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Adana Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu!

Adana Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu...

Adana Hacı Sabancı OSB'de istihdam çağrısı!

İnşaat, hazır beton, enerji gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği Adana Hacı Sabancı OSB'de incelemelerde bulunuldu. Fabrika'da istihdam çağrısı hatırlatıldı.

Adana Hacı Sabancı OSB 2017’yi yatırımlarla geçirecek!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2017’yi yatırımlarla geçirecek. 43 firmanın 575 milyon liralık yatırım yapacağı OSB’de 3 bin 500 kişi istihdama katılacak.

Adana Hacı Sabancı OSB'ye 1 milyon metrekarelik yeni alan!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nin (AOSB) mevcut faaliyet alanına 1 milyon metrekarelik yeni alan ilave edilmesi için çalışma başlatıldı.

Adana Ceyhan OSB'nin yer seçimi yapıldı!

CTO Başkanı Şeref Can, konuşmasında OSB için bugüne kadar yapılan çalışmaların hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan Vali Büyük, 146 dönüm alanda kurulması planlanan sanayi bölgesi hakkında değerlendirme yaptı.

adana osb camisi ne zaman açılacak Haberi

adana osb camisi ne zaman açılacak


Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak olan Arif Uçurum Camisi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.


Vali Hüseyin Avni Coş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, caminin OSB'deki işveren ve işçilere motivasyon sağlayacağını belirterek, hayırsever iş adamlarına teşekkür etti.


Camilerin sayısının fazla olduğunu düşünenlerin bulunduğunu ifade eden Coş, "Belki sabah namazını dikkate alıp 'bu kadar camiye gerek var mı' diye tartışma yapabiliyorlar. Halbuki bir cuma namazında, yağışlı bir havada yer bulamadığı için yağmurun altında namaz kılmak zorunda kalan ya da 45 derece yakıcı güneşin altında açık havada namaz kılmak durumunda kalan kardeşlerimiz var. Onların durumunu da dikkate almak lazım" şeklinde konuştu.


İl Müftülüğü verilerine göre, nüfusa oranla cami sayısının ihtiyacın altında olduğunu aktaran Coş, şunları kaydetti:


"Bu ihtiyacın karşılanmasında hayırseverlerin yardımları önemlidir. Adana'da bir çivi fazla çakılmasına...