24 / 04 / 2024

adana seyhan başvuruları

adana seyhan başvuruları

TOKİ, 2 ay içinde cazip fiyatlarla 8 bin 529 konutu satacak. İşe başvuru şartları...

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan projesindeki 580 konut yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Seyhan projesindeki 580 konut için beklenen tarih geldi. İşte Seyhan TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Adana Seyhan’da 682 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul, İzmir, Adana başvuruları ne zaman?

TOKİ 2022 başvuruları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Ev alma hayali kuranlar heyecanla TOKİ 2022 başvurularının başlamasını bekliyor. İşte TOKİ 2022 başvuruları!

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam projesinde yer alan 438 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Seyhan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Millet Bahçesi projesini 30 Kasım tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Adana Seyhan 682 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

adana seyhan başvuruları Haberi

adana seyhan başvuruları
TOKİ'den verilen bilgiye göre, konutlardan almak isteyenlerin başvuruları, Nisan sonuna kadar kabul edilecek.

TOKİ'nin alt gelir grupları için İstanbul-Tuzla'da yaptırdığı 984 konuttan almak isteyenler, 11-31 Mart günleri arasında Tuzla Belediyesi'ne başvuracak.

Ayrıca Adana-Seyhan Zincirlibağlar konutlarından almak isteyenlerin başvuruları, 3 Mart-30 Nisan günleri arasında, Kahramanmaraş-Afşin konutlarında almak isteyenlerin başvuruları 26 Şubat-14 Mart günleri arasında, Kayseri-Melikgazi 6. ve 7. Etap konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 3 Mart-30 Nisan günleri arasında, Yalova-Hacımehmetli konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 26 Şubat-7 Mart günleri arasında ve Zonguldak-Ereğli konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 25 Şubat-30 Nisan arasında kabul edilecek.

BAŞVURU SÜRESİ MART'TA BİTEN KONUTLAR

İdare tarafından satışa çıkarılan İzmir-Tire, Ağrı-Patnos, Aydın, Balıkesir-Bandırma Kayacık, Edirne-Fırınlarsırtı, Elazığ-Sürsürü, Gaziantep-Islahıye, Isparta-Aliköy, Kırıkkale-Hacıbey ve Yahşihan ve Konya-Çumra konutları...