28 / 03 / 2024

Adana Ziyapaşa Concept

Adana Ziyapaşa Concept

Yamaç Gayrimenkul Yapı Geliştirme (Yamaç GYG), Adana kent merkezinde üç ay önce temelini attığı Ziyapaşa Concept yükselmeye devam ediyor.

Uzmanlardan Adana depremi açıklaması! Beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı? Son dakika!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı?

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Seyhan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Millet Bahçesi projesini 30 Kasım tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 682 konut inşa edecek.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

Adana'da bir emlakçıyı kundaklayan zanlı tutuklandı!

Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde iş yerine molotofkokteyli atan şüpheli tutuklandı...

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

EmlakBank Adana Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Adana Şubesi açıldı. EmlakBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cantimur, kent sanayisi ve ticaretine de ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirtti. 

Adana Ziyapaşa Concept Haberi

Adana Ziyapaşa Concept

Yamaç Gayrimenkul Yapı Geliştirme (Yamaç GYG), Adana kent merkezinde üç ay önce temelini attığı Ziyapaşa Concept yükselmeye devam ediyor. 


Kentsel dönüşüm kapsamında, 66 hak sahibi ikna edilerek, Kurtuluş Mahallesi, Ziya Paşa Bulvan'nda inşa edilen proje 1+1,2+1,3+1 şeklindeki 131 daireden oluşuyor. 5 bin metrekare alan üzerinde 2 katlı otoparkı, 7/24 güvenlik, jeneratör, çocukların güvenle oynayabilecekleri açık ve kapalı spor sahalarıyla konforlu bir yaşam alam sunan Ziyapaşa Concept, 2018 yılı başında hak sahiplerine teslim edilecek. 


Yamaç GYG Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yamaç, projenin kent merkezinde site konseptindekitüm beklentileri karşıladığım söyledi Yürüme mesafesinde bu formatta bir yerleşim alanının bulunmadığına dikkat çeken Yamaç, "140 araçlık kapalı otoparkı olan projede servet yatırılarak ahriAn araçlar da yağmurdan ve güneşten etkilenmeyecek. Merkezde üretilmekte olan işlerin yüzde 90'ından farkımız...