27 / 04 / 2024

Adapazarı meclis ocak ayı toplantısı

Adapazarı meclis ocak ayı toplantısı

Adapazarı Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda, konuşan Saadet Partisi Meclis Üyesi Hayrettin Hacıbektaşoğlu, ''15 yılda hiç bir yerde tarım arazisini imara açmadık'' diye konuştu.

Emekli maaşlarına 11 TL'lik seyyanen zam resmen Meclis'te! Milyonlarca emekliye şok!

Ocak zamlarının belli olmasının ardından emekliler maaşlarının düşük kalmasına sık sık tepki gösteriyor. Emekli maaşlarına 11 TL'lik seyyanen zam resmen Meclis gündemine geldi. İşte detaylar...

Dikkat! Meclis’in ocak ayı mesaisi hepimizi ilgilendirecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Cumhuriyet’in 100’üncü yılı ve seçim senesi olan 2023’e çok yoğun bir gündemle başlıyor. Meclis'in bu ay yapacağı çalışmalar ise herkesi ilgilendiriyor.

Yeni yıl zamlı geldi! 1 Ocak'ta ekmeğe büyük zam!

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) dünkü meclis toplantısında ekmeğe yeni bir zam kararı çıktı. İTO'ya bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren 5 TL olacak.

EYT’de takvim netleşti! Ocak’ta beklenen olacak! İşte detaylar!

AK Parti, EYT düzenlemesinin belli olacağı takvimin Meclis'te ocak ayında başlayacağını açıkladı. İşte detaylar!

TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022!

TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sakarya Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar..

TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022!

TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adapazarı kura sonucu 28 Ocak 2022 ve TOKİ Adapazarı projesi detayları...

Adapazarı TOKİ kura çekilişi 28 Ocak'ta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Adapazarı başvuruları 17 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular 17 Ocak tarihinde başlıyor.

Mudanya Güzelyalı imar planları meclis onayına sunulacak!

Mudanya Güzelyalı revizyon Uygulama İmar Planı’na son şekli verilecek. Buna göre, Ocak ayı meclis toplantısı gündeminde projenin Büyükşehir Belediyesine sunulacağı söylendi.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'nin satışa çıkardığı Hazine arazileri meclis gündeminde!

1 Ocak 2020 tarihinden bu yana Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan ve Hazineye ait olan arsalara dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adapazarı meclis ocak ayı toplantısı Haberi

Adapazarı meclis ocak ayı toplantısı

Adapazarı Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli başkanlığında düzenlendi. Yılın ilk toplantısında 19 gündem maddesi görüşüldü.

Ada Yorum Gazetesi'nde yer alan habere göre, gündem maddeleri dışında konuşan MHP’li Meclis Üyesi Erhan Acar, mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala,  Sakarya’nın öncelikli sorunlarına dikkat çekerek, ada ekspresinin çözüm beklediğini, bin yataklı hastane ve hasarlı binalarla ilgili hatırlatmada bulundu.

Acar’ın gündeme taşıdığı maddelerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dişli: “Bizim de temennilerimiz bu yönde. Ada ekspresi ile ilgili zaten gerekli çalışmalar yapılıyor. Geçitlerle ilgili gerekli çalışmalar yapılacak.Hasarlı binalarla konusuyla ilgili Adapazarı’nın en büyük talihsizliği zemin. Zemin çalışmaları işi zorlaştırıyor. Zemin çalışması iyi olduktan sonra isterseniz binayı denize de yaparsınız. Eskiyi yıkmak vakit alıyor. Hemen yan tarafımızda Maliye binasının yıkımı ile...