28 / 03 / 2024

Adil Gökçadır kim

Adil Gökçadır kim

Şehir Gazetesi’ne çok çarpıcı açıklamalar yapan iş adamı Adil Gökçadır, “Bursa’da yaklaşık 350 bin denetimsiz bina var. Yapı denetimi olmayan binaların yıkılıp yeniden yapılması lazım” dedi

Adil Gökçadır: İnşaat sektörü 2014'te de ekonominin lokomotifi oldu!

2014'te de inin lokomotifi olacak İnşaat sektörü açısından 2013 yılını değerlendiren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, "İnşaat sektörü açısında 2013 yılında Bursa'da da önemli gelişmeler kaydedildi" dedi...

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

İstanbul'da konut satışları yüzde 100 arttı!

Bu yıl 1,5 milyon konut satılacağını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İstanbul'da son bir ayda konut satışlarında yüzde 100 artış olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde düğümler çözülmeli!

BURSA İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, Bursa’da kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini açıkladı.

Bursa'da 350 bin konut yıkılmalı!

Natamam Konut Kredileri Kentsel Dönüşüm Finansman Modeli Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, '350 bin civarı konutun yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

İnşaat sektörünün ticaret hacmi 7.2 milyar dolara ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Kentsel dönüşümde amaç rant olmamalı!

'Nasıl bir kentsel dönüşüm' başlıklı forum hakkında basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, kentsel dönüşümde amacın sadece rant olmaması gerektiğini belirtti.

Altınoran Çadır Günleri'ne Ankaralılardan yoğun ilgi!

‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kampanyasının Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Altınoran Çadır Günleri'nde yüzde 30 oranında büyük bir indirimle satışa çıkarılan konutlar dikkat çekiyor.

Altınoran’da Ev Aldıran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.

Ev almak isteyenler Sinpaş Çadır Günleri'ne akın etti!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ Ankaralılar tarafından oldukça ilgi gördü.

Adil Gökçadır kim Haberi

Adil Gökçadır kim


Marmara Depremi sonrasında ortaya çıkan vahim tablo sonrası yapılması gerekenlerin ertelenmesi, sektör temsilcilerinin tepkisini çekiyor. Şehir Gazetesi’ne çok çarpıcı açıklamalar yapan iş adamı Adil Gökçadır, “Bursa’da yaklaşık 350 bin denetimsiz bina var. Yapı denetimi olmayan binaların yıkılıp yeniden yapılması lazım” dedi


 Deprem ve sağlam yapılanma konusunda önemli tespitlerde bulunan iş adamı Adil Gökçadır, “Bursa’da yaklaşık 600-700 bin civarında yapı var. Bunların neredeyse 350 bini denetimsiz. Denetim derken, şunu kastediyorum: Ruhsat alınmıştır evet… Bir nevi denetimi var demektir. Ama bina, Yapı Denetim Kanunu’na tabî olmadan yapıldıysa şantiye şefinin güvencesine bırakılmış demektir. Yapı denetim geldikten sonra betonu, demiri denetlenen birçok bina var. Yapı denetimi olmayanların yıkılıp yeniden yapılması lazım. 3 sene öncesine kadar sadece 19 ilimiz yapı denetime tabiydi, diğer illlerimiz değildi....