26 / 04 / 2024

adil karaismailoğlu yüksek hızlı tren açıklaması

adil karaismailoğlu yüksek hızlı tren açıklaması

Uşak'ın Eşme ilçesinde İzmir-Afyonkarahisar-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi Eşme-Salihli kesiminde kazı çalışmaları başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazı Başlangıç Töreni'ne katıldı.

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Adil Karaismailoğlu: Depreme dirençli yapılar yapmak bizlerin elinde! Vatandaş dönüşüm için ne diyor?

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu, X sosyal medya hesabından, kentsel dönüşüm ile ilgili bir video yayınladı. Peki Adil Karaismailoğlu'nun bu açıklamasına vatandaşlardan hangi yorumlar geldi? 

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Milletvekili Karaismailoğlu: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak, bina sahibine mali avantaj sağlanacak!

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Yüksek Hızlı Trenlerle ile seyahat eden yolcu sayısı 80 milyona ulaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) ile bugüne kadar 79 milyon 581 bin vatandaşa hızlı, konforlu, ekonomik ve güvenli seyahat imkanı sağladıklarını kaydetti. YHT ile seyahat detayları ve ayrıntıları haberimizde...

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Bakan Karaismailoğlu Zigana Tünelinin açılış tarihini açıkladı! Tarihe geçecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tarihe geçecek projeler arasında olan Zigana Tüneli'nin 3 Mayıs'ta açılacağını açıkladı.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

adil karaismailoğlu yüksek hızlı tren açıklaması Haberi

adil karaismailoğlu yüksek hızlı tren açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sadece 2020'de demir yollarına 13,6 milyar TL yatırım yaptıklarını belirterek, hükümetleri döneminde demir yollarını yeniden devlet politikası haline getirdiklerini söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Adil Karaismailoğlu, Uşak'ın Eşme ilçesinde İzmir-Afyonkarahisar-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi Eşme-Salihli Kesimi T1 Tüneli Kazı Başlangıç Töreni'ne katıldı. Karaismailoğlu, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 19 yılda her alanda büyük bir atılım gerçekleştirdiğini vurguladı.  

Ulaştırma ve haberleşmenin de bu süreçte büyüyen ekonominin itici gücü olarak görüldüğüne dikkat çeken Karaismailoğlu, şehirlere ekonomik ve sosyal canlılık kazandırıldığını, Türkiye'nin "her modda" dünya ile bağlantılarının güçlendirildiğini belirtti. 

Adil Karaismailoğlu, her çağda verimli, hızlı ve konforlu bir alternatif olma özelliğine sahip demir yolu alanında çok büyük yatırımlar yapıldığına...