24 / 04 / 2024

Adil Konukoğlu kimdir

Adil Konukoğlu kimdir

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin Kilis’teki buluşmasında söz alan iş çevreleri 75 bin kişinin istihdam edileceği PolateliŞahinbey Tekstil İhtisas OSB’nin Kilis’te endüstriyel ve ekonomik atılımların önünü açacağını ifade etti

Gaziantep'te Enerji Verimlilik Kuluçka Merkezi kurulacak!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yenilebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında, "Enerji Verimlilik Kuluçka Merkezi" kuracaklarını bildirdi...

Gaziantep rekabette dünya 7’ncisi oldu!

Gaziantep Üniversitesi’nden (GAÜN) yapılan açıklamaya göre, Dünya Bankası Rekabetçi Şehirler Bilgi Tabanı (CCKB) Projesi kapsamında, ekonomik açıdan başarılı ve ilginç bir kent olarak değerlendirilen Gaziantep’te inceleme başlatıldı.

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

Adil Karaismailoğlu kimdir?

Eylül 2019'dan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılığı görevi yapan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdiir?

Adil Baştanoğlu kimdir?

ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu'nda ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Adil Baştanoğlu getirildi. Peki, Adil Baştanoğlu kimdir? Baştanoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Adil Konukoğlu kimdir Haberi

Adil Konukoğlu kimdir


Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, Kilis’le birlikte Polateli-Şahinbey OSB’yi hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Gaziantep gibi bir marka şehir yaratmak kolay değil. Gaziantep’in 2023 yılı için 30 milyar dolar ihracat hedefi var. Kilis’in hedefi ne? Birlik olmazsak, ortak aklı çalıştırmazsak hiçbir yere varamayız. Polateli- Şahinbey OSB’yi, açılacak Dörtyol-Hassa Tüneli’ni kendimize hedef koyduk. Kilis’te ortak akıl devreye girmezse biz bu işi başaramayız. Polateli’nde biz el ele verdik, bakın başarıyoruz. Kilis’ten bir tek isteğimiz var; yılmayın. Lütfen yatırımlarınızı gözden geçirin. Kilis 5. bölgede ama yatırımların OSB’de yapılması durumunda 6. bölge teşviklerinden de yararlanıyor. Başka illerdeki Kilisli işadamları memleketlerinde yatırıma davet edilmeli. Polateli-Şahinbey OSB devreye alındığında, Gaziantep dışında Kilis’ten de yatırımcılar orada olmalı. Bu OSB yatırım alanı sıkıntısı çeken Gaziantep...