26 / 04 / 2024

Adım İstanbul iletişim bilgileri

Adım İstanbul iletişim bilgileri

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Adım İstanbul Başakşehir satılık!

Adım İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul Kayabaşı daire fiyatları!

Adım İstanbul Kayabaşı daire fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen projede 615 konut ve 120 ticari birim yer alıyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Evleri iletişim!

Adım İstanbul Evleri iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Adım İstanbul Konutları projesinde 615 adet konut ve 120 ticari birim yer alıyor...

Adım İstanbul iletişim bilgileri Haberi

Adım İstanbul iletişim bilgileri

Adım İstanbul Kayaşehir'de dairelerin büyüklükleri 60 - 300 metrekare şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 50 peşinatta, kalan yüzde 50'lik bedel için 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 


Adım İstanbul satılık konut fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile inşa edilen proje 35 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salonlara yer verilen Adım İstanbul Başakşehir'de 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Ocak 2018 tarihinde tamamlanacak olan Adım İstanbul Rezidans Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinde kalan bedel banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Başakşehir Adım İstanbul'un sosyal donatı alanları; kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları, oyunma odaları,...