28 / 03 / 2024

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.



Adım İstanbul Kayaşehir'de dairelerin büyüklükleri 60 - 300 metrekare şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 50 peşinatta, kalan yüzde 50'lik bedel için 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 


Adım İstanbul satılık konut fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile inşa edilen proje 35 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salonlara yer verilen  Adım İstanbul  Başakşehir'de 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Ocak 2018 tarihinde tamamlanacak olan Adım İstanbul Rezidans Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinde kalan bedel banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Başakşehir Adım İstanbul'un sosyal donatı alanları; kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları, oyunma odaları, fitness center, hamam ve oyun havuzlarından oluşuyor. 


Adım İstanbul satılık konut fiyatları 605 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 615 adet daire ile 120 adet ticari birim bulunuyor. 


Adım İstanbul Kayabaşı ulaşım: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön