26 / 04 / 2024

adım istanbul ne zaman teslim edilecek

adım istanbul ne zaman teslim edilecek

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul satışta! Yüzde 10 indirim!

Emlak Konut güvencesi, İntaya, EYG ve İntes ortaklığıyla hayata geçen Adım İstanbul satışta... Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum: "Piyasa rahatladı. 6.7 milyarlık hedefimizi aşacağız."

Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul projesi 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul'da Kasım ayının son fırsatı!

Adım istanbul Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...

Tek Tuşla Menderes Projesi, İzmir'i çağın bir adım önüne taşıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hazırladıkları Tek Tuşla Menderes Projesi'nin ilçeyi çağın bir adım önüne geçirdiğini söyledi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Adım İstanbul Konutları 2+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. İşte Adım İstanbul güncel fiyatlar...

Adım İstanbul dış mekan görselleri!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor. İşte Adım İstanbul dış mekan görselleri...

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı!

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı dahilinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Kayaşehir Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de teslim ediliyor...

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Adım İstanbul satış fiyat listesi!

Adım İstanbul satış fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen projenin 2018 yılının başında tamamlanması öngörülüyor.

adım istanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

adım istanbul ne zaman teslim edilecek

Adım İstanbul Residence'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Projede yüzde 50 peşin alımlarda kalan yüzde 50'lik kısım için 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 


Adım İstanbul Başakşehir iletişim için satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Kayaşehir Adım İstanbul'da fitness center, kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları, hamam, çocuk oyun alanları, su oyun havuzları ve soyunma odaları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülen Adım İstanbul Konutları'nın alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinde, kalan kısım banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Adım...