08 / 12 / 2025
fuzul

Adıyaman Esentepe yolu genişletiliyor

Adıyaman Esentepe yolu genişletiliyor

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Adıyaman'da mesire alanı yolu yenilenecek!

Adıyaman'a bağlı Yaylakonak Beldesinin Zivar mezrasında bulunan Gürlevik içme suyunun bulunduğu mevkisine yapılan mesire alanı yolu bakım bekliyor.

Adıyaman Esentepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı!

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı. Projede satışları gerçekleştirilen ve teslim işlemlerine başlanan konutlar Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti 'ne temin edildi.

TOKİ Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilen 160 adet konutun teslim işlemleri bugün başlıyor. Teslimler yarın sona erecek.

Adıyaman'da Harita Mühendisleri teşkilatlanıyor!

Adıyaman'da uzun yıllar boyunca harita mühendisi olarak görev yapan kişilerin yanı sıra mesleğe yeni başlayan harita mühendisleri, Harita Mühendisleri İl Temsilciliği'nin yeniden aktif hale getirilmesi için bir araya geldi.

TOKİ Adıyaman Merkez başvuruları 2014!

TOKİ Adıyaman Merkez projesinde yer alan 114 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 102 bin 251 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Adıyaman Merkez başvuruları 2014 detayları..

Adıyaman'da taşeron firma sahibi inşaattan düştü!

Adıyaman'da Kahta Kaymakamlığı'nın yapımı süren inşaatın hafriyat işlerini yapan taşeron firma sahibi Ömer Gökalp, gezdiği inşaat alanında bir anlık dengesiniyitirince 2 metre derinliğindeki temele düştü.

Adıyaman OSB'nin arıtma tesisi ihalesi yapıldı!

Adıyaman OSB'nin arıtma tesisinin ihalesinin 2 Ekim tarihinde yapılarak, 23 Ekim tarihinde sözleşmenin imzalandığını dile getiren OSB Başkanı Kadir Çelenk, firmaya yer tesliminin yapıldığını söyledi.

Adıyaman’ın şehir kimliği ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa çalışması ile “Şehir Kimliği Çalıştayı” düzenlenecek .Şehir Kimliği Çalıştayları ’na 81 ili kapsayacak şekilde devam edecek.

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek!

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bütün toplumsal kesimlerin eşit oranda önemsendiği katılımcı yönetim anlayışıyla yollara düştü.

Adıyaman Kamyoncular Sitesi imar planı onaylandı!

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

Adıyaman Esentepe yolu genişletiliyor Haberi

Adıyaman Esentepe yolu genişletiliyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor. Güzergâhın trafiğine daha rahat bir nefes aldırmak amacıyla yoğun faaliyetlerin sürdürüldüğü bölgede Esentepe, TOKİ ve Yenimahalle'nin ulaşımı daha kolay sağlanacak. 

Mahalle sakinleri bölgede hızlı bir yapılaşmaya gidildiğini ve mevcut yolun trafik akışını sağlamada yetersiz kaldığını belirterek, yeni yapılan yoldan dolayı teşekkür ettiler. 


Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "1. Çevre Yolu ile 4. Murat Bulvarı arasındaki mesafenin tamamını genişletiyoruz. 12 metre genişliğinde olan yolumuzu, 35 metreye çıkartacağız. Geniş kaldırımlarıyla birlikte yürüyüş ve bisiklet yolu da yapacağız. 

Güzergâhımızın zeminine kalın bir alt temel ve sıkıştırma malzemesi sereceğiz. Akabinde 10 santim kalınlığında standartlara uygun asfalt malzemesi dökerek örnek bir yol yapacağız. Yaklaşık bin 400 metre uzunluğundaki yolumuzun bir an...