19 / 04 / 2024

adıyaman Mara kentsel dönüşüm

adıyaman Mara kentsel dönüşüm

Adıyaman'ın Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Proje kapsamında anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı ile Daire Başkanı, Adıyaman'a nefes aldıracak proje olan kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adıyaman tarihinin en önemli projelerinden bir tanesi olarak kabul edilen kentsel dönüşüm projesi için ilk toplantı yapıldı. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan da üst düzey katılım gerçekleştirildi.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman 484 konut ihalesi yarın!

Adıyaman ili Merkez Mara ve Musalla Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 484 Adet Konut (+6 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 484 konut müjdesi!

Adıyaman ili Merkez Mara ve Musalla Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 484 Adet Konut (+6 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Adıyaman Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili Merkez ilçesi, Mara Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Adıyaman Belediye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Adıyaman Eskisaray'da acil kentsel dönüşüm talebi!

Şehrin merkezin de ve en işlek noktada bulunan Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesi'nin sorunlarının çok büyük sorunlar olmamasına karşı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu döneminde bu sorunların görmezden gelindiğini sözlerine ekledi.

Adıyaman Mara'da dönüşüm başladı!

Adıyaman'ın Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Proje kapsamında anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor.

Adıyaman'da anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mara Mahallesinde anlaşma sağlanan yapılar için yıkım kararı verildi ve çalışmalar başladı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında anlaşma sağlanan yapılar bir bir yıkılıyor. 

Adıyaman'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmaya hazırlanan Adıyaman Belediyesi, hak sahipleri ile anlaşma sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. 

adıyaman Mara kentsel dönüşüm Haberi

adıyaman Mara kentsel dönüşüm

Adıyaman Belediyesi tarafından Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölgede, anlaşma sağlanan yapılar tek tek yıkılıyor. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, çalışmalar kapsamında, bir yandan hak sahipleriyle anlaşmaya çalışan yetkiler, diğer yandan da anlaşma sağlanan yapıların yıkımına başladı. 

61 hektarlık alanda hayata geçirilecek proje kapsamında Mara, Varlık, Musalla, Ulucami ve Alitaşı Mahalleleri'nde dönüşüm başladı. 

Proje hakkında açıklama yapan belediye görevlileri, “İnşallah en kısa sürede diğer hak sahipleriyle de anlaşmaları tamamlayıp bu projeyi ivedi bir şekilde hayata geçiririz” ifadelerini...