20 / 04 / 2024

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı projesi

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı projesi

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Hükümet düğmeye bastı! Vatandaşın üzerindeki vergi yükü hafifletiliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi sisteminde vatandaş odaklı reform adımları için kolları sıvadı. "Ödeme gücüne göre artan oranda vergilendirmeyi" esas alan hükümet, 2002'den bu yana KDV, ÖTV, damga vergisi ve iletişim vergisi başta olmak üzere dolaylı vergi yükünü de hafifletmeye devam ediyor...

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'nin hayata geçireceği Adıyaman Hükümet Konağı projesinin ihalesi yapıldı.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Hükümet 100 milyar liralık Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini açıkladı!

Hükümet, koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için Ekonomik İstikrar Kalkanı adını verdiği paketle 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldı.

TOKİ'den Kahramanmaraş Onikişubat'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Şalpazarı'na hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Ordu Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesini 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çanakkale Bayramiç'e hükümet konağı!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Arsin'e hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Trabzon Arsin Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Trabzon Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Ordu'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu Hükümet Konağı ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı projesi Haberi

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı projesi

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 13 Ağustos tarihinde yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2020/375885 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi