19 / 04 / 2024

adliyeye getirilenlerin tam listesi

adliyeye getirilenlerin tam listesi

İstanbul merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan ve de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 27 kişi daha Çağlayan' daki İstanbul Adliyesi' ne getirildi...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları tam liste!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları tam liste halinde yayınlandı. Kura satışları dün saat 14.00'te gerçekleşen projede 250 adet konut için asil ve yedek hak sahipleri belli oldu.

Ayazma Emlak Konutları kura sonuçları tam liste!

Ayazma Emlak Konutları kura sonuçları tam liste olarak yayınlandı. Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daire fiyatları 445 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları tam liste!

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları tam liste halinde açıklandı. Kura çekilişi dün yapılan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler satışa sunuldu.

Malatya'ya asansörlü tam otomatik katlı otopark geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununa çözüm getirmek amacıyla asansörlü tam otomatik katlı otopark projesini hayata geçirecek.

Yabancı yatırımcının Türkiye'ye güveni tam!

SABAH, Dubai'de gerçekleşen Cityscape Global sonrası inşaatın patronlarını bir araya getirdi. Fuarın geçen yıla göre daha canlı geçtiğini vurgulayan patronlar, "Yabancı yatırımcının ülkemize güveni tam" mesajını verdi.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonuçları tam liste!

Dairelerin 78 bin 145 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi dün gerçekleşti. İşte TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonuçları tam liste...

Ankara Altındağ'daki kentsel dönüşüm atağına tam not verildi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin kentsel dönüşüm atağı vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Tiryaki, göreve geldiği günden itibaren ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırdı.

Altındağ kentsel dönüşüm çalışmaları tam not aldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin, kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alıyor. Tiryaki, göreve geldiği günden itibaren ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları tam liste!

Kura çekilişi dün gerçekleşen TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 350 adet konut için hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları tam liste...

Efendibey Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz ilerliyor!

Niğde Belediye Başkanlığının projelerinden olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi TOKİ işbirliğiyle tam gaz ilerlemeye devam ediyor.

Gaziantep Mavikent kura sonuçları tam liste!

Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi bugün saat 09:00'da gerçekleşti. Projede 2+1 daireler kurayla satışa sunuldu. Peki Gaziantep Mavikent kura sonuçları tam liste yayınlandı mı?

Seyhan Belediyesi'ne kentsel dönüşümde tam yetki verildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Kentsel dönüşüm konusunda Seyhan Belediyesine tam yetki verdi. Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Gebze’ye tam donanımlı olimpik havuz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.

adliyeye getirilenlerin tam listesi Haberi

adliyeye getirilenlerin tam listesi

İstanbul merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 27 kişi daha adliyeye getirildi. 


Mali Suçlarla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri ekiplerince önceki gün düzenlenen operasyonda, gözaltına alınanlardan aralarında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlunun da yer aldığı 27 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. 


Sağlık kontrolünün ardından 27 kişi, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine...