29 / 03 / 2024

Adnan Taçci

Adnan Taçci

Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Laçin, Adnan Taçci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta kuruldu.

Tebernüş Kireçci sordu: Konut fiyatlarının düşeceği beklentisi var ama satışlar artıyor! Neden?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Şubat'ta konut satışları arttı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından piyasada konut fiyatlarının düşeceği beklentisi olduğuna dikkat çekti ve bir soru yöneltti. İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar

Migros'ta A'dan Z'ye indirim! İnek peyniri 129,90 TL’ye, sızma zeytinyağı 449,90 TL’ye, dana ciğer 299,95 TL’ye düştü!

Migros, kasım ayına çok konuşulacak indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, inek peyniri 129,90 TL’ye, sızma zeytinyağı 449,90 TL’ye, dana ciğer 299,95 TL’ye düştü. İşte 27 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

En iyi fiyat Migros’ta! Dana fırınlık kaburga 276 TL, dana ızgaralık ciğer 200 TL, hindi bütün but 100 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’un 28 Nisan aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Migros’ta 28 Nisan tarihinde dana fırınlık kaburga 275,90 TL’ye, dana ızgaralık ciğer 200 TL’ye, hindi bütün but 100 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta 28 Nisan’da başka hangi ürünler indirimde?

Öznehir Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznehir Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Taşci tarafından kuruldu.

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vois Bostancı Otel İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Ceylan ve Metin Yağci tarafından kuruldu.

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Al-Ameen Adnan Al-Kawak tarafından kuruldu.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

Tebernüş Kireçci'nin acı günü! Annesi vefat etti!

Tebernüş Kireçci'nin annesi Feriha Kireçci vefat etti. 75 yaşındaki Feriha Kireçci memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Adnan Şen’in evi 75 milyon dolara satışta!

ABD'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Adnan Şen'in Beverly Hills’te yaptırdığı evi 75 milyon dolarlık rekor fiyatıyla satışa çıktı...

Adnan Polat'a Arnavutluk'ta 24 milyon liralık vurgun!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırıldığı iddia edildi. İdrizi, Arnavutluk’ta petrol şirketi alacağı vaadiyle Polat’ın 23.6 milyon TL parasını aldı.

Laal Otelcilik Organizasyon Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laal Otelcilik Organizasyon Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Köksal  tarafından kuruldu. 

Adnan Demirci'den Mamak'a OSB sözü!

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, ilk seçim çalışmasında belediyenin taşeron işçileriyle bir araya geldiğini söyleyerek, bölgeye OSB kuracağının sözünü verdi.

Adnan Taçci Haberi

Adnan Taçci

Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Laçin, Adnan Taçci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Köylü Yapı İnşaat Turizm Gıda ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. b) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...