26 / 04 / 2024

Adresse Yakuplu

Adresse Yakuplu

Daire fiyatlarının 260 bin TL'den başlangıç gösterdiği Banu Evleri Ispartakule projesi Hasanoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor...

Banu Evleri Ispartakule'de 195 bin TL'ye 2+1! Lansman Kasım'da!

Hasanoğlu İnşaat tarafından Avrupa Yakası'nın cazibe merkezlerinden Ispartakule'de inşa edilen Banu Evleri konut projesinde satışalr başladı... Projenin lansmanı ise Kasım ayında yapılacak...

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Hasanoğlu İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyası kapsamında HASANOĞLU İNŞAAT; BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 ve BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 projeleri ile kampanyaya destek oluyor.

Bilal Başıbüyük: Ispartakule'nin en büyük sıkıntısı kamu yatırımı yok!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Hasanoğlu İnşaat Pazarlama ve Satış Müdür Yardımcısı Bilal Başıbüyük; Ispartakule'nin son durumundan ve kamu yatırımlarından bahsetti...

Banu Evleri Ispartakule'de 2+1'ler 271 bin TL! 36 ay sıfır faiz!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 36 ay sıfır faiz ile 2 oda 1 salon daireler 271 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Ispartakule Banu Evleri projesinde 230 bin TL'ye 2+1!

Firma bünyesinde 36 aya kadar vadelendirme yapılan Banu Evleri Ispartakule projesi İstanbul Avrupa yakası Ispartakule bölgesinde inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...

Lal Katlı Evler'de daire teslimleri devam ediyor

Hasanoğlu İnşaat, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103 bin metrekare üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler`de daire teslimlerine devam ediyor.

Ispartakule Banu Evleri'nde yüzde 1 KDV ile: 195 bin TL'ye!

Hasanoğlu İnşaat, Ispartakule Bölgesi’nin ilk ve tek kent villası konseptine sahip Ispartakule Banu Evleri'nin 1. etabını satışa sundu. Banu Evleri'nin fiyatları minimum 195 bin liradan başlıyor...

Ispartakule Banu Konutları'nda 270 bin TL'ye 3+1!

Teslimlerin Mart 2014 tarihinde gerçekleştiği Banu Evleri Ispartakule projesinde dairelerin fiyatları 195 bin TL'den başlayıp, 330 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Hasanoğlu İnşaat 20 .yılını kutluyor!

İnşaat sektörünün öncü şirketlerinden Hasanoğlu İnşaat 20. kuruluş yılını kutluyor

Hasanoğlu Banu Evleri projesinin havadan görüntüleri!

Hasanoğlu İnşaat projesi Banu Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Hasanoğlu İnşaat Ispartakule Banu Evleri'nde 195 bin TL'ye 2+1!

Ispartakule'de hayata geçirilen Banu Evleri projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Banu Evleri'nde daireler 195 bin TL ile 330 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor...

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık!

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 800 adet konuttan meydana geliyor.

Demir İnşaat Yakuplu Evleri ne zaman satışta?

İletişime göre telefonunun 444 2 116 olarak belirlendiği proje toplam 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Demir İnşaat Yakuplu Evleri ne zaman satışta?

Demir İnşaat Yakuplu Konutları satış ofisi!

Demir İnşaat Yakuplu Konutları satış ofisi iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 800 adet dairenin yer aldığı projede satışların bu yıl Temmuz ayında başlaması öngörülüyor.

Yakuplu Demir İnşaat Projesi!

Yakuplu Demir İnşaat Projesi 6 blok halinde inşa edilecek. Dairelerin 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandığı projenin bu yıl Temmuz ayında satışa sunulması planlanıyor.

Demir İnşaat'tan Yakuplu'ya 800 konut! Yeni proje!

İstanbul Yakuplu'da 500 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Demir İnşaat Yakuplu projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede 800 adet konut yer alacak.

Yakuplu Asmalı Hayat Evleri satış fiyatları listesi

Yakuplu Asmalı Hayat Evleri satış fiyatları listesi 821 bin 120 TL'den başlıyor. Dekar Yapı projesi Asmalı Hayat Evleri, 150 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Yakuplu Asmalı Hayat satılık ev!

Yakuplu Asmalı Hayat satılık ev fiyatları 853 bin TL'den başlıyor. Teslimlerinin 1. etapta, 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği projede tek katlı ve dubleks olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Sahil ödeme koşulları!

Deniz İstanbul Yakuplu Sahil ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit fırsatı sunuluyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Denizİstanbul Yakuplu Keleşoğlu fiyatları!

Denizİstanbul Yakuplu Keleşoğlu fiyatları 520 bin liradan başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında konut teslimlerinin 2017 yılı son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Yakuplu Denizistanbul projesinde teslimler 2021 yılında tamamlanacak!

Denizistanbul projesi Yakuplu’da Keleşoğlu Holding imzası ile hayata geçiyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak projede 4 bin 610 konut, 319 villa ile otel, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi alanlar da yer alacak.

Kiler GYO Yakuplu'daki 5 arsanın değerlemesini yayınladı!

Kiler GYOİstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Köyü, Çukurbosna Mevkii 481 Ada-1 Parsel, 482 Ada-1 Parsel, 483 Ada-1 Parsel, 484 Ada-1 Parsel, 485 Ada-1 Parselde kayıtlı 5 Adet Arsa vasıflı gayrimenkullere ait değerleme raporunu yayınladı.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Yakuplu Asmalı Hayat Dekar fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Projede peşin veya vadeli alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Peki Yakuplu Asmalı Hayat Dekar fiyatları ne kadar?

Adresse Yakuplu Haberi

Adresse Yakuplu

Toplam 160 adet daire ve 16 adet villadan meydana gelen Banu Evleri Ispartakule, Hasanoğlu İnşaat projesi olarak yaşama geçiriliyor.

2 etaptan oluşan Ispartakule Banu Evleri, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir Ispartakule'de yükseliyor.

15 bin metrekaresinin doğal park için ayrıldığı Banu Ispartakule Evleri'nde dairelerin teslimlerinin Mart 2014'te yapılması planlanıyor.

Satış sürecine devam edilen Hasanoğlu Banu Evleri Ispartakule, 51 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri'nde daire sahibi olmak için yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan tutar 36 ay taksitlendiriliyor.

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri Ispartakule'de; 115 metrekare 2+1'ler 260 bin TL'den, 123 metrekare 2+1'ler 230 bin TL'den, 153 metrekare 3+1'ler 290 bin TL'den, 150 metrekare 3+1'ler 330 bin TL'den, 173 metrekare 4+1'ler 360 bin...