25 / 04 / 2024

Aeden Müşavirlik adres

Aeden Müşavirlik adres

Aeden Müşavirlik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile  Nurdan Numal tarafından kuruldu.

Aeden Müşavirlik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aeden Müşavirlik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile  Nurdan Numal tarafından kuruldu.

Mado Mühendislik İnşaat Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mado Mühendislik İnşaat Müşavirlik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Akif Türkdönmez tarafından 4 Ekim'de 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

İzay Yapı İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti kuruldu!

İzay Yapı İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti Ali Öden tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Faruk Altınöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Solid Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solid Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cihan Calp tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turan Kemal Tanyel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Odabaş, Serkan Şen ve Adil Şen ortaklığında kuruldu.

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hare Müşavirlik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Özkan Eker tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ds Mersa Proje Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Ds Mersa Proje Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Savaş Demir tarafından kuruldu.

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hep Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Müşavirlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özseven ve Mehmet Ali Özseven ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sisray Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sisray Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nermin Deyiş ve Meriç Deyiş ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elmark İnşaat Sanayi Ve Müşavirlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmark İnşaat Sanayi Ve Müşavirlik Dış Ticaret Limited Şirketi Birol Dikmen ve Mustafa Pekçay ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Martı GYO, Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Martı GYO'nun bağımsız denetim kuruluşu olarak seçtiği Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. tescil edildi.

Aeden Müşavirlik adres Haberi

Aeden Müşavirlik adres

Aeden Müşavirlik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile  Nurdan Numal tarafından kuruldu.

Aeden Müşavirlik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)Mühendislik, mimarlık, müşavirlik ve müteahhitlikle ilgili şehircilik, mimarlık dekorasyon, kamulaştırma , harita mühendisliği, elektrik mühendisliği, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği ile ilgili projelerin yapılması veya bu projelerin tamamının veya bir kısmının şahıs veya kuruluşlara yaptırılması. Yapılacak projelerin uygulanması için fizibilite , ön fizibilite ve mastar plan ,mesleki ve idari kontrollük hizmetlerinin yapılması. Halihazır harita, kamulaştırma haritası, irtifak hakkı haritaları, imar uygulamaları, seritvari haritalar, batımetri haritaları yapmak ve gereginde yaptırmak.bu konularla ilgili olarak danışmanlık hizmeti vermek. b)Cevre duzen planı, nazım imar planı, uygulama imar planı, koruma amaclı imar planı, mevzi imar planı, ilave imar planı, revizyon...