19 / 04 / 2024

Afak United Emlak adres

Afak United Emlak adres

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tareq Zaim tarafından kuruldu.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tareq Zaim tarafından kuruldu.

Lili United Group Turizm Gıda Emlakçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lili United Group Turizm Gıda Emlakçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shakeeb Masrı tarafından kuruldu. 

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özşafak tarafından kuruldu. 

Asoğlu Emlak İnşaat Ev Gereçleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asoğlu Emlak İnşaat Ev Gereçleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Şafak tarafından kuruldu.

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeyad Ahmed Hashem Saeed tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta, Moazz (M.H.A.B.) Beltagy, Mohamed (M.H.A) Aly, Maged (M.M.İ.A.) Ahmed ortaklığında kuruldu.

Şafak Bamyacıoğlu kimdir?

Gedizler Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu, Gedizler Yapı Ev're projesi ile emlak medyasının gündemindedir. Şafak Bamyacıoğlu, daha önce IBM POS Aş, AIG, Century 21, Realty World gibi şirketlerde çalıştı. Peki Şafak Bamyacıoğlu kimdir?

GYD Göktaş İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GYD Göktaş İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şafak Göktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan'da kuruldu

TOKİ kentsel dönüşümle şehirlerin çehresini değiştiriyor!

Yenişafak Gazetesi emlak editörü Yılmaz Yıldız gittiği Sinpaş Yapı'nın Antepia projesi için gittiği Gaziantep'te edindiği izlenimleri kaleme aldı. Yıldız, izlenimlerini yazarak TOKİ'nin şehirlerin çehresini değiştirdiğini dile getirdi

United Millennium, Kanyon Ofis binasına taşındı!

Türkiye nin en büyük uluslar arası emlak zinciri markası United Millennium müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek amacı ile 10-06-2011 tarihi itibarı ile Genel Müdürlüğünü Kanyon Ofis binasına taşıdı

Afak United Emlak adres Haberi

Afak United Emlak adres

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tareq Zaim tarafından kuruldu.

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapma İNŞAAT; -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş...