26 / 04 / 2024

Affan Holding iflas

Affan Holding iflas

Turizm, inşaat ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Affan Yatırım Holding konkordato istedi. Mahkeme, 85 milyon lira borcu bulunan grubun 10 şirketi ile sahiplerini hacizlere karşı korumaya aldı.

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Affan Holding konkordato istedi!

Turizm, inşaat ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Affan Yatırım Holding konkordato istedi. Mahkeme, 85 milyon lira borcu bulunan grubun 10 şirketi ile sahiplerini hacizlere karşı korumaya aldı.

Ayhanlar Yapı iflas etti!

Ayhanlar Holding'in bünyesindeki firmalardan Ayhanlar Yapı İnşaat ve Beton Sanayi Anonim Şirketi iflas etti.

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Eser Holding iflas etti!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması arasında yer alan Ankara merkezli Eser Taahhüt ve bağlı 5 şirket için iflas kararı çıktı. Dev şirketin Nijerya’da Yoruba Kralı ile ortaklığı bulunuyordu. Eser Taahhüt’ün patronu İlhan Adiloğlu ise halen İNTES Başkan Vekili olarak görevinde bulunuyor.

Kürüm Demir Holding iflas erteleme istedi!

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan Kürüm Demir de iflas erteleme istedi. Son aylarda iflas erteleme isteyen şirket sayısı ger geçen gün artıyor.

Eser Holding iflas etti!

Ortadoğu, Afrika ve Orta Asya ülkelerinde gerçekleştirdiği büyük inşaat projelerimle adını duyuran ve Amerikalı Engeneering New Record dergisi tarafından dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması arasında gösterilen Eser Holding iflas etti.

Orion Holding iflas etti!

Bünyesinde 22 bin çalışanı bulunan Orion Holding ve bağlı iki şirketi iflas erteleme istedikleri mahkemeden ‘iflas’ kararı alarak döndü. 200 milyon liralık borçla batan Orion’un sahiplerinin izini, mahkemenin atadığı kayyum da bulamadı.

Malatya Arena Stadyumu'nun yapımı durma noktasına geldi!

Malatya Arena Stadyumu’nun yüklenici firması İlci Holding, iflas erteleme talebinde bulundu. Statta çalışmalar neredeyse durma noktasına geldi. Malatya Arena Stadyumu'nun iş bitirme süresi uzatılabilir.

İhlas Holding'ten iflas iddialarına açıklama!

İnşaat ve gayrimenkul sektörü de olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren İhlas Grubu için, sosyal medyada battı iddiaları yapıldı. Bunun üzerine İhlas Holding tarafından iddialara karşılık geldi. İşte o açıklama...

Jetpa Holding'in iflas süreci başlatıldı!

Jetpa mağdurlarının kazandığı ancak tahsil edemediği davalara ilişkin alacakların tahsili amacıyla mağdurlar adına Jetpa Holding A.Ş. ve Fadıl Akgündüz aleyhine yapılan icra takibi şirketin iflas sürecini başlattı.

çBS Holding ve 10 şirketi iflas erteletti

Boya sektörünün önde gelen gruplarından çBS Holding ve 10 şirketi iflas erteleme kararı aldırdı. çBS, 1 yıl süreyle mahkemenin koruması altında faaliyetlerini sürdürecek...

Affan Holding iflas Haberi

Affan Holding iflas

Affan Yatırım Holding konkordato istedi. Mahkeme, 85 milyon lira borcu bulunan grubun 10 şirketi ile sahiplerini hacizlere karşı korumaya aldı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre; 1990 yılında Ebi LTD. şirketiyle inşaat sektörüne giren holding, iki yıl önce devlete ait “TC GAP” ve “TC ATA” uçaklarını satın alarak adından söz ettirmişti.

Bakırköy 2. Ticaret Mahkemesi’ne yapılan başvuru önceki hafta karara bağlandı. Affan Yatırım Holding AŞ’nin yanı sıra 10 grup şirketi ile bu şirketlerin yetkilileri Şeyhmuz Özkan, eşi Leyla Özkan ve Şayçerez Buratekin adına konkordato talep edildi.

BORÇ 85 MİLYON LİRA

Dava dilekçesinde, kurda yaşanan ani yükseliş ve kredi faizlerindeki artışın, şirketlerin mali dengesini bozduğu belirtildi. Şirketlerin hacizlere karşı korumaya alınması talep edilen dava dosyasına göre, grup şirketlerinin toplam borcu 85.509.718 TL olarak açıklandı....