24 / 04 / 2024

Afşin Kent Meydanı kahramanmaraş

Afşin Kent Meydanı kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Kent Meydanı için 15 milyon TL harcandı!

Trabzon Yomra Belediyesi tarafından başlatılan kent meydanı projesinde yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı projemizde yıkım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diye konuştu.

Afyonkarahisar Kent Meydanı inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Afyonkarahisar’da yapımına başlanılan Kent Meydanı Projesi'nde sona yaklaşıldı. 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projenin yüzde 70’i tamamlandı.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Afşin Kent Meydanı kahramanmaraş Haberi

Afşin Kent Meydanı kahramanmaraş

Afşin’de Kent Meydanı düzenleme çalışmalarına ilişkin görüşlerini dile getiren Başkan Erkoç: Afşin Kent Meydanının üst yapı çalışmaları, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler 


Şube Müdürlüğü personellerimiz tarafından yürütülüyor. Bu kapsamda toplamda 4500 m² büyüklüğündeki alanda öncelikle projesi çizilerek zemin etüdü ve toprak tesviye yapılıp bazalt döşeme işlemine 


geçildi. Bahse konu alanda sırasıyla yeşil alanlar, meydan çeşmesi, dinlenme ve gezinti alanları yapılacak” dedi.


Öte yandan Kent Meydanı çalışmalarının tamamlanması ile Afşin’in güzel bir meydana kavuşacağını ifade eden Başkan Erkoç: “Kent Meydanı çalışmalarının tamamlanmasıyla Afşin’de; resmi törenler, 


bayram törenleri, kutlamalar, konserler vs. etkinliklerinin yapılacağı ve halkımızın oturup dinlenebileceği modern bir meydana kavuşulmuş olacak” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir...