19 / 04 / 2024

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.



 

Şehre yeni kent meydanları inşa ederek ilçeleri yeni yaşam alanları ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çamaş’ta ikinci bir kent meydanı için düğmeye bastı.


İLÇEYE İKİNCİ KENT MEYDANI KAZANDIRILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi vatandaşların oturup dinlenebilmeleri ve birlikte vakit geçirebilmeleri amacıyla Çamaş’ta daha önce 1.300 metrekarelik alanda inşa ettiği kent meydanının ikincisi için çalışmalara başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçeye ikinci bir meydan inşa etmek için proje hazırlıklarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Taşoluk Mahallesi’nde yer alan 1.049 metrekarelik alanda mülkiyet sorununu çözdü. Kamulaştırma çalışmalarının tamamladığı söz konusu alan için yapılacak projeyle birlikte yeni bir sosyal yaşam alanı daha Çamaş halkının hizmetine açılacak.

YENİ MEYDAN BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Kısa bir süre önce hizmete giren ve vatandaşların yaşam alanı haline gelen Çamaş'ın yeni kent meydanında; Çelik konstrüksiyon üzerine kurulu ahşap kafeteryanın yanı sıra wc, yeşil alanlar, çocuk oyun alanı, pergola, oturma grupları, çevre ile uyumlu şekilde tasarlanmış ahşap kaplı bankları, boylu aydınlatma elemanları ışıklandırılması bulunuyor.


Geri Dön