29 / 03 / 2024

Afyon Şehrengizi toplantısı nerede

Afyon Şehrengizi toplantısı nerede

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak. Akif Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti.

Afyon-1 Biyogaz Santrali Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Afyonkarahisar Susuz'da bulunan Afyon-1 Biyogaz Santrali Kapasite Artırımı Projesinin yapılamasına ilişkin ÇED toplantısı 16 Şubat 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

NG Kütahya Seramik Yükselen Değerler Toplantısı düzenlendi!

NG Kütahya Seramik, iş ortakları ve aileleri ile 17-20 Aralık tarihlerinde NG Afyon Otel'de düzenlenen Yükselen Değerler Toplantısı’nda bir araya geldi.

TDMMB Afyon Şehrengizi toplantısı yarın AKÜ’de yapılacak!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak. Akif Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti.

Afyon Şehrengizi Toplantısı 7 Nisan'da!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, 7 Nisan'da ilimizde düzenleyecekleri Afyon Şehrengizi Toplantısı'na davet etti.

Afyonkarahisar Rixos Termal Afyon projesi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş tarafından Afyonkarahisar'da Rixos Termal Afyon projesi için 2 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Afyon 55. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yatırımlar anlatıldı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın 2014 yılının sonuncu ve 55. İl Danışma Meclisi Toplantısı Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti.

Afyon Çimento 26 Mart 2014'te genel kurul toplantısı yapacak!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento 26 Mart 2014' te genel kurul toplantısı yapacak...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı halkın katılım toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

Afyon Şehrengizi toplantısı nerede Haberi

Afyon Şehrengizi toplantısı nerede

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak.


Toplantıda şehitler anılacak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti su temin projesi sunumu ve yükselen cumhuriyet oratoryosu sunumu yapılacak. Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, 2015 yılının ilk Şehrengiz toplantılarını Çanakkale Zaferinin 100. yılı münasebetiyle Afyonkarahisar’da yapacak. Programa ilişkin açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı ve Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Akif Özkaldı programın temasının “Yükselen Cumhuriyet” olduğunu söyledi.


Milli mücadele hatırlanacak


Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti. Özkaldı, “Program, Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle, İstiklal mücadelemizde kahramanlık destanımızın yazıldığı tarih havzasındaki Milli Mücadelenin hatırlanmasına da katkı sağlayacak. Program ayrıca, bu vatanı bize...