19 / 04 / 2024

AG CE Mimarlık adres

AG CE Mimarlık adres

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Aka ve Ekrem Güllük ortaklığında kuruldu. 

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Samet Toğaç tarafından kuruldu.

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Ag Archıtectural Desıgn Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Archıtectural Desıgn Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cihan tarafından kuruldu.

Purist İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Purist İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Elif Yüce tarafından kuruldu.

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Anıl Biçer tarafından kuruldu.

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mücahid Tırmık, Musa Keklik ve Ömer Faruk Yüce ortaklığında kuruldu.

Ceça Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ceça Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Çalışkan tarafından kuruldu. 

Dokia Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokia Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Talip Yüce ve Önder Yüce tarafından kuruldu. 

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Aka ve Ekrem Güllük ortaklığında kuruldu. 

Mimlab Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimlab Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyed Morteza Kabırı, Elif Saarpaşar, Cansu Güreser ve Sabriye Derya Yüce ortaklığında kuruldu. 

AG CE Mimarlık adres Haberi

AG CE Mimarlık adres

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Aka ve Ekrem Güllük ortaklığında kuruldu. 

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a-Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Şehir ve imar planları hazırlamak. b-Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların...