26 / 04 / 2024

Ağaoğlu arsa açıklaması

Ağaoğlu arsa açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da imar sorunu olmayan arsa neredeyse kalmadığına işaret ederek, “Olanlar da çok pahalı. Arsa payı projenin yüzde 80-85’ine ulaşıyor. " dedi..

Ağaoğlu, iki yeni halka arza hazırlanıyor: GYO süreci bu yıl tamamlanacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iki halka arza daha imza atmayı planladığını belirtti. İşte Kutluğ'un o son dakika açıklaması...

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Ağaoğlu'ndan Bodrum projesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ağaoğlu'nun eski aşkı Duygu Su Gülpınar'dan ayrılık açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde sıkça eleştirilen ve kendisini 'elektrik faturamı ödeyemezken siz yoktunuz' sözleriyle savunan Duygu Su Gülpınar, açıklamalarda bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan 'Tektaş Rekoru' açıklaması!

Medyada yer alan “Tektaş Rekoru” başlıklı haberlerle ilgili olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ndan açıklama geldi.

Ağaoğlu'ndan Maslak 1453 orman açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Ağaoğlu Maslak 1453'te ağaç katliamı yapıldığı ileri sürülmüştü. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan belgesel açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'de yayınlanan Türkiye belgeseliyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Emlak kralı Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı olması, Türkiye’de gözleri ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na çevirdi. Ali Ağaoğlu için sosyal medyada ‘Ben de başkan olucam’ caps’leri hazırlandı, yüzü Trump’ın yüzüyle değiştirilerek komik paylaşımlar yapıldı.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Ağaoğlu Central Park İstanbul Projesi!

Ağaoğlu Central Park İstanbul Projesi 45 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek. Zemin + 21 katlı olarak tasarlanan projede 1.000'in üzerinde konut yer alıyor.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, "Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya. Başkanın şike sürecindeki dik duruşu bu operasyonun en büyük sebeplerinden biridir" dedi.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Ağaoğlu arsa açıklaması Haberi

Ağaoğlu arsa açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da imar sorunu olmayan arsa neredeyse kalmadığına işaret ederek, “Olanlar da çok pahalı. Arsa payı projenin yüzde 80-85’ine ulaşıyor. Biz ise bundan böyle kendi arsalarımızda konut ürete 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na göre, İstanbul’da arsa stoku önemli ölçüde tükendi. İlde konut yapılabilecek arsaların önemli bir bölümü ise devletin elinde bulunuyor. Arsa payı ise yüzde 50’lerden yüzde 80-85 bandına yükseldi.  

Vatandaş konut alamıyor


Konut sektöründe stok oluşup oluşmadığı konusunda ise Ağaoğlu, şunları söyledi: “Sektörü proje bazında değerlendirmek lazım. Fiyatlarda balon oluşmadı. Türkiye’de yapı stokunun yüzde 70’i kalitesiz binalardan oluşuyor. İnsanların çoğu depreme dayanıksız, sağlıksız evlerde yaşıyor. Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri halkın gelir düzeyi düşük olması nedeniyle ‘konuta erişememesi’dir. A gelir...