25 / 04 / 2024

ağaoğlu arsa

ağaoğlu arsa

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu 2007 yılında İstanbul'da metrekaresi 2-3 avrodan aldığı arazinin değerinin bugün 200-300 avroya çıktığını söyledi. Ağaoğlu, arazinin yeriyle ilgili kesin bir bilgi vermedi...

Ağaoğlu Çekmeköy arsasının havadan videosu!

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'de yer alan arsasını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Ağaoğlu Grup Çekmeköy Arsası havadan görüntüleri çekildi!

Ağaoğlu İnşaat'ın Çekmeköy'de bulunan arsasını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Ağaoğlu Central Park İstanbul Projesi!

Ağaoğlu Central Park İstanbul Projesi 45 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek. Zemin + 21 katlı olarak tasarlanan projede 1.000'in üzerinde konut yer alıyor.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

Ali Ağaoğlu nerelerde arsa stoğu yapıyor?

Ali Ağaoğlu için konut sektörünün bir numarası dersek abartmış olmayız. Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasında. Peki Ali Ağaoğlu bu zenginliğini neye borçlu? İşte cevabı..

Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Ofis, konut ve alışveriş alanlarından meydana gelen Maslak 1453 projesi 314 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri nerede?

Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri!

Lansmanı bu ay içerisinde yapılacak olan Maslak 1453 Ağaoğlu Ofisleri metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor. Fatih Ormanı'na komşu konumda yükselen proje 314 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ali Ağaoğlu: İstanbul’da sorunsuz arsa yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da imar sorunu olmayan arsa neredeyse kalmadığına işaret ederek, “Olanlar da çok pahalı. Arsa payı projenin yüzde 80-85’ine ulaşıyor. " dedi..

Ağaoğlu My Towerland güncel fiyat listesi!

TEM ve E-5 Karayolu'na ulaşım kolaylığı bulunan My Towerland Konutları 1 milyon metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Ağaoğlu My Towerland güncel fiyat listesi...

Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 4 bin 430 dolar!

14 bin metrekare arsa alanı üzerinde tek blok halinde yükselen My Newwork Ağaoğlu projesinde yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor...

Ağaoğlu Bakırköy 46 arsası icradan 49.3 milyon TL'ye satışa çıktı!

Ağaoğlu'nun Bakırköy 46 projesinin arsası icradan satışa çıkarıldı. 45 bin 225 metrekarelik Bakırköy 46 projesinin alanında kalan arsa hissesi 49 milyon 346 bin 273 TL bedelle satılacak.

Ali Ağaoğlu İzmit'te arsa arıyor!

Dev inşaat projeleri ve ultra lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu İzmit'te arazi baktı. Arazi arayışı akıllara "Ağaoğlu İzmit'te konut projesine mi başlayacak" sorusunu getirdi...

Ali Ağaoğlu: Arsa fiyatları düşmediği için, emlak fiyatları da düşmez!

Ağaoğlu, 'Sokağa çıkayım benimle fotoğraf çektirmek isteyenlerden 50 dolar para alayım, zengin olurdum. Arsa fiyatları düşmediği için, emlak fiyatları da düşmez' dedi.İşte Ağaoğlu'nun o röportajı:

Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekaresi 4 bin 430 dolardan başlıyor!

10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması öngörülüyor. Projede yer alan ofislerin metrekaresi 4 bin 430 dolardan başlıyor.

ağaoğlu arsa Haberi

ağaoğlu arsa

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu 2007 yılında İstanbul'da metrekaresi 2-3 avrodan aldığı arazinin değerinin bugün 200-300 avroya çıktığını söyledi.
CNBC-e'de yayınlanan Finans Cafe programında konuşan Ağaoğlu, arazinin yeriyle ilgili kesin bir bilgi vermeyerek, 600 dönüm civarında bir araziyi 2007 yılından itibaren almaya başladığını, alamadığı sadece 35 dönümlük bir alan kaldığını belirtti. 2007'de metrekaresi 2-3 avro civarında olan arazinin metrekare ücretinin şu an 200-300 avro olduğunu söyledi.

Ağaoğlu, "Buranın projesi daha sonra. 25 yıl sonra yapmayı planladığım proje için şimdiden arazi yatırımı yapıyorum. İstanbul'un merkezinde değil. Konut arazi değil sanayi arazisi" dedi.
Doların son günlerdeki seyriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ağaoğlu, "Ucuz döviz Türkiyenin başına her zaman bela olmuştur. Ama paniğe neden olacak bir gelişme görmüyorum" dedi....