26 / 04 / 2024

ağaoğlu bağcılar projesi 2017

ağaoğlu bağcılar projesi 2017

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede?

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şehr-i Bağcılar'da 60 ay sıfır vade fırsatı!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini Turyap aldı. Turyap, proje kapsamında 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödeme imkanı sunuyor.

Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı!

Lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi "Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 739 adet daireden meydana geliyor.

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 daireden meydana geliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanıyor.

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

ağaoğlu bağcılar projesi 2017 Haberi

ağaoğlu bağcılar projesi 2017

Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Ağaoğlu İnşaat yeni projelerde gaza bastı. Firma Bağcılar Üçyüzlü'de yeni proje hazırlığına başladı.


Ağaoğlu Üçyüzlü projesi için tabela asıldı. Bu yıl başlaması planlanan projenin inşa edileceği arsada herhangi bir yapı bulunmuyor.


Ağaoğlu Üçyüzlü projesi Yenikapı-Kirazlı Metrosu'nun Üçyüzlü durağının yan tarafında yer alacak. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan projenin bu yıl içerisinde başlaması öngörülüyor.


21 Eylül'de Çekmeköy'de inşa edeceği yeni projesinin lansmanını yapacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesine de bu yıl başlayacak.


Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı! 


Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Esra Nur...