29 / 03 / 2024

Ağaoğlu Çekmeköy Park indirim 2018

Ağaoğlu Çekmeköy Park indirim 2018

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu ile Semra Ağaoğlu'nun oğulları Alican Ağaoğlu 2 yıldır birlikte olduğu Miray İskilipliile nikah masasına oturdu. Çiftin Alin isminde çocukları olacak...

Aranan 4+1 daire Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta!

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Ağaoğlu Çekmeköypark Evleri fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköypark Evleri fiyatları 655 bin TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Ağaoğlu Çekmeköy Park indirim 2018 Haberi

Ağaoğlu Çekmeköy Park indirim 2018

Aranan ama bulunamayan 4+1 daire Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yer alıyor. Üstelik yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. Ağaoğlu 4 odadan birini hediye ediyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede toplam 739 adet daire yer alıyor. Daire alanları 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor. 


3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Projedeki satılık dairelerin fiyatları 655 bin 460 TL ile 2 milyon 298 bin 490 TL arasında farklılık gösteriyor. 


Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde çocuk oyun alanları, peyzaj, cafe, restoran, fitness salonu,...