26 / 04 / 2024

Ağaoğlu istanbul arsa açıklaması

Ağaoğlu istanbul arsa açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da imar sorunu olmayan arsa neredeyse kalmadığına işaret ederek, “Olanlar da çok pahalı. Arsa payı projenin yüzde 80-85’ine ulaşıyor. " dedi..

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

Ağaoğlu Central Park İstanbul'a usul kararı verildi!

8. İdare Mahkemesi Başkanı Muhammet Ali Öztürkler Ağaoğlu'nun Bakırköy'de inşaatına başladığı Central Park projesinin durdurulmasıyla ilgili kararın 'usul' yönünden verildiği belirtti.

Ağaoğlu'ndan İstanbul'a 4 yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Olay olduğu günden beri Körfez ülkelerinden tanıdığım tüm yatırımcıları tek tek aradım. Hepsi 'Biz Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam edeceğiz' dedi" dedi.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ali Ağaoğlu Central Park İstanbul'u anlattı!

Daha önce Bakırköy 46 adıyla satışa çıkan Central Park İstanbul projesi yeniden başladı. Ağaoğlu,“Üst mahkeme haklılığımızı tescilledi. Projemiz yeniden Central Park İstanbul ismiyle kaldığı yerden devam ediyor. Kısa sürede de satışlara başlayacağız” dedi

Ağaoğlu Central Park İstanbul nerede?

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek Central Park İstanbul Residence'de konut ve ticari birimler yer alıyor. Proje 5 bloktan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Central Park İstanbul nerede?

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Ağaoğlu Central Park İstanbul Projesi!

Ağaoğlu Central Park İstanbul Projesi 45 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek. Zemin + 21 katlı olarak tasarlanan projede 1.000'in üzerinde konut yer alıyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul basın toplantısı yarın!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Bakırköy’de bulunan Central Park İstanbul projesinin detaylarını paylaşmak üzere 10 Şubat Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenliyor.

Ağaoğlu istanbul arsa açıklaması Haberi

Ağaoğlu istanbul arsa açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da imar sorunu olmayan arsa neredeyse kalmadığına işaret ederek, “Olanlar da çok pahalı. Arsa payı projenin yüzde 80-85’ine ulaşıyor. Biz ise bundan böyle kendi arsalarımızda konut ürete 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na göre, İstanbul’da arsa stoku önemli ölçüde tükendi. İlde konut yapılabilecek arsaların önemli bir bölümü ise devletin elinde bulunuyor. Arsa payı ise yüzde 50’lerden yüzde 80-85 bandına yükseldi.  

Vatandaş konut alamıyor


Konut sektöründe stok oluşup oluşmadığı konusunda ise Ağaoğlu, şunları söyledi: “Sektörü proje bazında değerlendirmek lazım. Fiyatlarda balon oluşmadı. Türkiye’de yapı stokunun yüzde 70’i kalitesiz binalardan oluşuyor. İnsanların çoğu depreme dayanıksız, sağlıksız evlerde yaşıyor. Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri halkın gelir düzeyi düşük olması nedeniyle ‘konuta erişememesi’dir. A gelir...