26 / 04 / 2024

ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor

ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projeler için hayata geçirdiği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen yüzde 1 peşinat kampanyası ve yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası 3 gün sonra bitiyor!

''Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganı ile satışa sunulan projede kampanya devam ediyor. 3 gün sonra sona erecek kampanya My Towerland projesi ve My Home Maslak projeleri için geçerli.

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası 30 Kasım'da sona eriyor!

Ağaoğlu İnşaat 'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganı ile kampanyasına devam ediyor. 50 ay 0 faiz imkanı sağlayan Ağaoğlu İnşaat kampanyası 30 Kasım'da sona eriyor.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Ali Ağaoğlu’ndan, Ordu-Yason Burnu kampanyasına imza!

İş adamı Ali Ağaoğlu’ndan kendi aleyhine başlatılan “Ordu-Yason Burnu’nu Ağaoğlu’na yedirmeyiz” imza kampanyasına tam destek verdi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ağaoğlu My Towerland Nisan kampanyası 2017!

Ağaoğlu My Towerland Nisan kampanyası başlıyor. Ağaoğlu My Towerland projesinde 2+1 fiyatları 918 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Maslak 1453 ödeme kampanyası 2017!

Toplam 4 bin 203 daire ve 1.055 ticari birimden meydana gelen Ağaoğlu Maslak 1453 projesi de Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı...

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ağaoğlu GYODER kampanyası! 120 ay vade!

Ağaoğlu GYODER kampanyasına göre 5 projede yüzde 0,70 faiz oranı ile 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 Emlak Konut kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Emlak Konut kampanyası kapsamında yer alıyor. Maslak 1453'te Ağustos ayı boyunca banka kredisi olmadan yüzde 20 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme kampanyası!

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme kampanyası kapsamında cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Ağaoğlu Maslak 1453'te teslimler Temmuz ayında başlıyor...

ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor Haberi

ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor

"Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kampanyanın detayları hakkında bilgi verelim. Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projelerinde geçerli olacak olan kampanya My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerini kapsıyor. 


Devlet tarafından konut alacaklara yapılan yüzde 15'lik desteğe ek olarak, faiz oranlarına yüzde 35'lik bir desteğin verileceği Ağaoğlu kampanyası kapsamında 60 ay vade yapıldığında 0,47 faiz oranı ile, 120 ay vade yapıldığında ise 0,57 faiz oranı ile ödeme yapılıyor.


Yeni Ağaoğlu kampanyasında yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında, yüzde 24'lük kısım taksitlendiriliyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılan kalan yüzde 75'lik bedel için ise yüzde 35'lik faiz desteği sağlanıyor. 


Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Sadece 200 konut için uygulamada olan ve 13 Şubat itibariyle başlayan Ağaoğlu İnşaat kampanyasının 3 hafta sonra sona ereceği...