27 / 04 / 2024

ağaoğlu kartal sözleşme

ağaoğlu kartal sözleşme

Emlak Konut GYO Kartal ihalesinde en yüksek teklifi veren Ağaoğlu - Dap Yapı ortaklığı ile sözleşme imzalandı...

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Memur ve memur emeklisinin toplu sözleşme süreci 1 Ağustos'ta başlıyor: Memur-Sen, maaş artış oranı teklifini hazırladı!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının tespit edileceği toplu sözleşme süreci başlıyor. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, teklif ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Kuyumcukent GYO'dan esas sözleşme tadili açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO'dan esas sözleşme tadili açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat'tan esas sözleşme tadili açıklaması!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. esas sözleşme tadiline ilişkin tüm onayları tamamlandıktan sonra yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

TCDD, Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdı iddiası!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) en düşük tekliften 109 milyon TL daha pahalı teklif veren Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdığı iddia edilliyor. 

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

ağaoğlu kartal sözleşme Haberi

ağaoğlu kartal sözleşme


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama; 


Şirketimiz projelerinden İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici "Eltes İnşaat Tesisat San. ve Tic. A.Ş. - Dap Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı" ile 04.02.2013 tarihinde...