26 / 04 / 2024

ağaoğlu veliefendi görselleri

ağaoğlu veliefendi görselleri

Ağaoğlu Veliefendi ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu Veliefendi projesi Bakırköy Kartal Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...

Ağaoğlu Veliefendi satış ofisi!

Ağaoğlu Veliefendi satış ofisi ile ilgili bilgiler haberimizde bulunuyor. Ağaoğlu Veliefendi projesi 8 blokta 1.200 adet konuttan meydana geliyor...

The İstanbul Veliefendi teslim!

The İstanbul Veliefendi teslim tarihi olarak belirlenen tarih haberimizin içinde yer alıyor...

Ağaoğlu'ndan oğluna bayram sürprizi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 9 günlük Bayram tatilinde soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı...

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu: Ordu-Yason Burnu'na kimse konut yapmak istemez!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yer alan tarihi sit alanı Yason Burnu'nda' alan araştırması yaptığına dair iddialara yanıt verdi. 

Ali Ağaoğlu'na Babalar Günü hediyesi 6 milyon TL'lik Rolls Royce!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Babalar Günü hediyesi olarak, çocukları ve damadından 6 milyon TL'ye Rolls Royce otomobil hediye aldı...

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'teki sevgililere sürpriz yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlar için sürpriz sevgililer partisi yaptı. 2 bin kişinin katıldığı partide ünlü isimler de vardı.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

Ali Ağaoğlu'ndan yaralı güvercine yardım!

Önceki gün İstinyepark’a giden Ali Ağaoğlu, yaralı güvercini lüks otomobiliyle veterinere yetiştirdi...Hayvanın tedavisini yaptıran işadamı, "İnsanlar gibi hayvanlara da yardımda bulunmayı ihmal etmemek lazım" dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğluna inşaat temalı yaşgünü!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, pazar günü ortanca oğlu Emre Ağaoğlu'nun 11'inci yaşgünü partisini Ortaköy'deki evinin havuz başında yaptı.

İşte Ali Ağaoğlu'nun Boğaz'daki köşkü!

İnşaat dünyasının ünlü ismi Ali Ağaoğlu, gönlünde yatan evi buldu. Kuruçeşme'den Ulus'a uzanan bir koruyla çevrili olan köşküne yerleşen Ağaoğlu, "İlk görüşte aşık oldum. Yalıda da yaşadım ama bu ev farklı" diyor..

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ağaoğlu, 4 günde 14 daire sattı!

Ağaoğlu, "Reklam filmi yayımlandıktan sonra satış ofislerinde ciddi hareket oldu. 250 milyon liralık konut stoğum vardı. Daha 4 gün oldu. Şimdiden 14 konut sattık" diye konuştu..

Ağaoğlu reklamdan sonra 14 daire sattı!

Ali Ağaoğlu'nun gündemden düşmeyen yeni kampanyasının tanıtım filmi, satışlara doping etkisi yaptı. Ağaoğlu kampanyayla birlikte 4 günde 14 konut sattıklarını, kampanyanın 3 hafta süreceğini söyledi

ağaoğlu veliefendi görselleri Haberi

ağaoğlu veliefendi görselleri


Ağaoğlu Veliefendi projesi İstanbul Bakırköy'de hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Veliefendi Bakırköy Kartal Mahallesi'nde inşa ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın söz konusu alanda emsali 2,5 olarak belirlemişti.


Ağaoğlu Veliefendi ödeme planı henüz açıklanmadı. Veliefendi Hipodromu karşısında yükselecek olan Ağaoğlu Veliefendi projesi Bakırköy'de eski boya ve mensucat fabrikalarının arsasında inşa ediliyor.


Ağaoğlu Veliefendi projesi fiyat bilgileri henüz tam olarak netleşmedi ancak Ağaoğlu Veliefendi metrekare birim fiyatının 6 bin TL'nin üzerinde olacağı belirtildi. Ağaoğlu Veliefendi projesi 8 blok olarak inşa ediliyor.


 1.200 adet konutun olacağı Ağaoğlu Veliefendi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri tasarlandı. Ağaoğlu Veliefendi ödeme planı bilgilerini açıklandığında sitemizde bulabilirsiniz. Ağaoğlu Veliefendi projesi Bakırköy'e 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Telefon: 444 6 777

Web Adresi: