29 / 03 / 2024

Ağaoğlu Veliefendi ödeme!

Ağaoğlu Veliefendi ödeme!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Ağaoğlu Veliefendi Projesi

Ağaoğlu Veliefendi ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu Veliefendi projesi Bakırköy Kartal Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...




Ağaoğlu Veliefendi projesi İstanbul Bakırköy'de hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Veliefendi Bakırköy Kartal Mahallesi'nde inşa ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın söz konusu alanda emsali 2,5 olarak belirlemişti.


Ağaoğlu Veliefendi ödeme planı henüz açıklanmadı. Veliefendi Hipodromu karşısında yükselecek olan  Ağaoğlu Veliefendi Projesi  Bakırköy'de eski boya ve mensucat fabrikalarının arsasında inşa ediliyor.


Ağaoğlu Veliefendi projesi fiyat bilgileri henüz tam olarak netleşmedi ancak Ağaoğlu Veliefendi metrekare birim fiyatının 6 bin TL'nin üzerinde olacağı belirtildi. Ağaoğlu Veliefendi projesi 8 blok olarak inşa ediliyor.


 1.200 adet konutun olacağı Ağaoğlu Veliefendi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri tasarlandı. Ağaoğlu Veliefendi ödeme planı bilgilerini açıklandığında sitemizde bulabilirsiniz. Ağaoğlu Veliefendi projesi Bakırköy'e 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Ağaoğlu Veliefendi ödeme!


Telefon: 444 6 777

Web Adresi: www.agaoglu.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön